跳至
[2004年或之前] 0407 吹水區

首頁
12345...71

尾頁

珍珠宮

Re: 0407 吹水區

hello,

JonasMaMa

珍珠宮

JonasMaMa,

Esme真係成個幾歲咁大既男仔呀, 我諗果個都係佢女朋友仔咯, 如果唔係點會拖到咁實呀

珍珠宮

esmehouse 上黎upload左張相就走左去, 佢解下話好喎

珍珠宮

JonasMaMa 寫道:

cway,

esmehouse 就快做 99 lu
咁我地d仔咪好快要做兄弟

珍珠宮

cway,

esmehouse 就快做 99 lu
可能Jonas要做伴郎添呀

珍珠宮

Let's scold her tomorrow la
一定要呀

珍珠宮

cway,

When you're angry with 梓淳 or you scold him, will he come to your maid immediately ?
唔會架, 佢會唔出聲, 睇下我有冇繼續鬧佢, 跟住同我笑, 博我唔嬲架, 佢係軟皮蛇黎架
咁Jonas呢

珍珠宮

當然 !! 聽日去買飲衫先
要啦, 買定佢地&自己呀

珍珠宮

JonasMaMa,

係架, 我鬧梓淳既時候, 通常我工人就入廚房唔比梓淳見到, 因為間唔中佢都會搵工人救佢架 :evil: 不過試多幾次, 個工人知我唔比佢抱番梓淳, 佢就放棄架啦.

珍珠宮

JonasMaMa,

咁而家Jonas係咪仲喺網床呀

珍珠宮

JonasMaMa,

我喺鬧完梓淳之後, 我一定係自己鍚反佢架, 我多數唔會比佢痴工人住架, 費時佢慣晒有咩就叫工人help佢呀

珍珠宮

梓淳已經訓左lu

珍珠宮

I'm quite angry tonight ga. I know my maid loves Jonas very much but she must listen to my instruction, right ?
I'll open a discussion with my hubby when he comes back to HK. I think next time when I scold Jonas, I will instruct my maid to hide either inside the kitchen or in her bedroom
係啦, 就算Jonas爸爸都唔可以出聲幫架, d工人真係要跟我地屋企既一貫方法先得架

珍珠宮

My maid is making him sleep now
梓淳 sleeps by himself every night, right ? He doesn't want anybody to make him sleep ?
一半半啦, 有時佢食完奶就即刻訓著左, 有時我地陪佢一陣, 講一陣故事佢就訓著架啦

珍珠宮

Yes, you are right. When JonasPa scolds him, I will keep silent and of course when I scold Jonas, JonasPa must speak nothing too !!
所有照顧佢地既人都要用一種方法, 佢地先會聽架.

珍珠宮

JonasMaMa,

唔好嬲啦, 聽日再傾.

Good Night

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好彩上一上黎,發生咩事呀?冇啦啦又開新 topic
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

JonasMaMa & cway

個個女仔唔識架,係上次影影下相有個女仔拖住 Esme 隻手仔咁米影埋囉
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

你有冇攪錯呀,我上黎你瞓覺

cway,

I'm sleeping now. Goodnight & talk to you tomorrow

男爵府

esmehouse,

做乜咁夜唔訓?妳平時好早訓ga!

首頁
12345...71

尾頁

跳至