嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

想了解係咪BB過左半歲(1YRS內)多數都會病過(當2次之上OR更多)?

會唔會1歲內都唔會點病咁?(半歲內冇病過計)~

翡翠宮

2020勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Re: 想了解係咪BB過左半歲(1YRS內)多數都會病過(當2次之上OR更多)?

我大仔6個月開始,冇咗母體抵抗力就開幾病,出疹,感冒,腸胃炎,小腸氣,氣管敏感.到而家就五歲,都成日氣管敏感,咳,

子爵府

2020勳章

Re: 想了解係咪BB過左半歲(1YRS內)多數都會病過(當2次之上OR更多)?

因人而異的,有d成日病,有d又無,但一次半次在所難免,我識好多bb都是在未上學前無點病的.我囡囡三歲,在未上學前,除了討厭的濕疹和nose敏感,其他都托頼.所以不用

禁止訪問

珍珠宮

blackberry 寫道:
我大仔6個月開始,冇咗母體抵抗力就開幾病,出疹,感冒,腸胃炎,小腸氣,氣管敏感.到而家就五歲,都成日氣管敏感,咳,
冇錯, 係呢個原因.

首頁

尾頁

跳至