自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

有無人知邊道有勁嘈既鬧鐘賣?THX~

有無人知邊道有勁嘈既鬧鐘賣?

成日唔知醒叫醒個女,搞到爭d遲到 THX∼最好講埋邊到賣同價錢

水晶宮

2020勳章

Re: 有無人知邊道有勁嘈既鬧鐘賣?THX~

用手機啦~手機仲唔夠響?

翡翠宮

2020勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

試吓去女人街/廟街睇吓

子爵府

畀面勳章

ppm :
我o岩o岩開左間買鬧鐘、精品。
不過係屯門,你想知就 pm me ~~

^.^

男爵府

大廚勳章

我尋日係花園街買左個$35..勁響

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

我用緊 casio 有個叫 big alarm 好大聲重有重嚮的功能, 幾好用四, 五年前係千色店買, 不要成三百幾紋..... 不過唔知而家有無得買.....

別墅

yanau 寫道:
ppm :
我o岩o岩開左間買鬧鐘、精品。
不過係屯門,你想知就 pm me ~~

Please PM to me ,thanks.

大宅

最傳統式鬧鐘應該最響,頂部有個銀色鐘形

或者可以 set 電話,電話又準又大聲,永不錯漏 :lol:

大宅

我都係set電話(*02-0600)同call機雙嚮炮. 再加隻貓叫肚餓, 用個無敵臭口迫我起身! :mrgreen:

民房

但2個鬧鐘加1個電話都唔醒 同埋唔該曬∼得閒去女人街睇下先∼

侯爵府

2020勳章 好媽媽勳章

西田~
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

子爵府

我喺天水圍銀座間燈飾公司買左一個精工 , 好鬼勁 !!! 響到樓下都聽倒 ! 哈哈 ~~~~ 我前年買都好似要 $200 , 你試吓去買鍾既地方問 , 精工最響果隻鍾丫 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

民房

我去睇睇 THX!

首頁

尾頁

跳至