育兒好物

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問怎樣申請做妮飄會員?

請問怎樣申請做妮飄會員?我上了nepia.com.hk個 website,只供查詢資料,不能申請做會員,多謝指教!

侯爵府

Re: 請問怎樣申請做妮飄會員?

ranma,

《媽媽寶寶》裡面有妮飄o既入會表格,填妥寄返去就可以。 (一定要正本form)

大宅

請問入o左會有甚麼著數?

公爵府

有2片samples

bon_bon 寫道:

侯爵府

bon_bon,

除o左入會有兩片試用裝尿片, 久唔久就會有d訂購優惠寄o黎, 試過最初入會o個陣, $50可以訂一包片, 咩size都係一樣價錢, 又免費送埋貨; 冇幾耐之前又有所謂"特惠價"訂一箱(4包)尿片, 不過價錢都係平唔過o係藥房買, 所以第二次我就冇訂。

bon_bon 寫道:

大宅

Thanks! 係唔係仲可以儲積分換禮品?

侯爵府

bon-bon,

唔駛客氣! 可以。

男爵府

i sent the original application form over one months, but haven't receive anything yet.

侯爵府

係咪期期都有架?我可以係邊度買
my_tabo 寫道:
ranma,

《媽媽寶寶》裡面有妮飄o既入會表格,填妥寄返去就可以。 (一定要正本form)

侯爵府

patwong,

係期期都有, 我多數o係"7仔"買。

侯爵府

幾錢?你期期都買?
my_tabo 寫道:
patwong,

係期期都有, 我多數o係"7仔"買。

子爵府

i sent the original application form over one months, but haven't receive anything yet.

me too.

大宅

我bb展果時都入左會
但到而家都未收過任何野呀

大宅

I checked with 妮飄 that they told me they don't have stock for sample, so they will arrange to me later.
Pekklesiu

首頁

尾頁

跳至