想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

食過排卵藥姊妹門,請問是否排卵日子都會有多透明分秘物嗎?

thank you

男爵府

Re: 食過排卵藥姊妹門,請問是否排卵日子都會有多透明分秘物嗎?

我都想知, 我今次係第一次食, 今日Day 8~~

複式洋房

Re: 食過排卵藥姊妹門,請問是否排卵日子都會有多透明分秘物嗎?

我也是第一次食,但不是Day 3 開始吃麼?

李吳知道 寫道:
我都想知, 我今次係第一次食, 今日Day 8~~[/quote]

男爵府

caliban 寫道:
我也是第一次食,但不是Day 3 開始吃麼?

李吳知道 寫道:
我都想知, 我今次係第一次食, 今日Day 8~~
[/quote]

係Day 3開始食丫~~~ 我係話我[size=medium]今次第一次食, [size=medium]今日Day 8~~

複式洋房

排卵藥係咪要婦科醫生開架?定係出邊藥房都有得買?
同埋幾錢到哩?
上個月我食左白鳳丸,今次day26就
pansy oei

大宅

我想問如果無食過排卵藥.但就算到排卵日子都會唔會有多透明分秘物架?????? ?-(

伯爵府

好多bk sisters都話近egg會多gel gel架, 我自己都會, 我冇食過排卵藥, 不過keep住睇中e, 睇左成年, 今個月唔睇lu

複式洋房

hello!各位好我是新加入的請多多教指.我是在9月吃過排卵藥,亦是在Dr.處開但不見有排卵而且在10月m只來了一日而在10月亦吃了藥但亦是無排卵,現在只有定再次m come, 真是很煩.
y

男爵府

我都係第一次食排卵藥,m第三日開始食(5日)今日第15日未排卵,我好擔心食藥後反而唔識排卵

(之前一向無食藥排卵日子明顯有幾日多透明分秘物,好擔心食藥後無分秘)

男爵府

我上個月食過, 排卵當天分秘比較多(拉絲).THEN 我立即用DAVID CHECK, 明顯有兩條線. 我覺得感覺跟以前排卵差不多.

今個月又食完藥等排卵, 希望成功啦.

別墅

你哋好!

我食過一次排卵藥,但反應唔係咁好,初時以為有明顯的分秘物,點知"亁"都飛起,而且果段時間視力好差。跟住上網找資料才知有些人食排卵藥會有這些副作用。

所以我之後無再食Lu!

希望你哋食完一次就bingo啦!
誰能使我與基督的愛隔絕呢? 難道是患難麼?是迫逼麼?....... ;-)

首頁

尾頁

跳至
熱門主題