意見反饋
義工

想生BB 今日: 15|主題: 99803

有無等緊bingo, 但學緊瑜伽/ 做運動的媽咪

禁止訪問

國民生產總值:4132

有無等緊bingo, 但學緊瑜伽/ 做運動的媽咪

男爵府

國民生產總值:5206

Re: 有無等緊bingo, 但學緊瑜伽/ 做動物的媽咪

Doublefour,

我都同你一樣好想學瑜伽減肥,又等緊隨時bingo,你有無打算搵邊區or邊間一齊問問? :-P

子爵府

國民生產總值:10929

我之前個朋友係中環報開一間, 佢有好多種唔同既yoga, 有d專for孕婦添, 好似就800一個月, 但係任上, 如果多時間既話, 呢間好似好抵~

複式洋房

國民生產總值:125

我都有做運動,仲係跳STEP個隻,但我都有繼續跳,只要自己就住,太危險既動作就小心D或SKIP咗佢,仲有係CYCLE DAY20個度就暫停做運動,始終個心有D擔心自己"倫盡",若無BINGO一M就繼續做

因為要有運動先有好既身體

複式洋房

國民生產總值:259

李吳知道、Doublefour,

我有學瑜伽,學左差唔多大半年,我就覺得幾好,唔好睇D動作好似好慢,你上one hour,流架汗分分鐘多過你跑步20分鐘!!!而且瑜伽train你架集中力及relex你架情緒,做完個人會好睡D!我學瑜伽後體重都係咁上下(好似減左2kg)但你會睇起來瘦左好多,因為你D肌肉會firm左,線條靚左,我就係pat pat 位同大脾位有好明顯改善,連老公都話我pat pat好似細左好多。
李吳知道 寫道:
Doublefour,

我都同你一樣好想學瑜伽減肥,又等緊隨時bingo,你有無打算搵邊區or邊間一齊問問? :-P

複式洋房

Ronni,

我就係呢間學,係California 側邊 20樓!
不過而家好似落價到$6xx,如邊位sister有興,我可以check o下,佢地仲有得試玩!
[quote]
我之前個朋友係中環報開一間, 佢有好多種唔同既yoga, 有d專for孕婦添, 好似就800一個月, 但係任上, 如果多時間既話, 呢間好似好抵~
[quote]

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

doris.lu,

我有興趣呀!!! 請你幫我問資料丫~~ 我金鐘返工架, 都幾近!! 而且我係California member, 玩完重可以過California沖個靚涼、焗個桑拿

有消息通知我丫~~~Thanks!!

試玩係咪要跟你去? 有無分初班?

別墅

國民生產總值:735

Ronni

我想學瑜伽 可否send addr 比我呀, 因 我 住香港西 ,
Thanks You

複式洋房

李吳知道,

Sorry 咁遲先覆你,因為呢幾日好忙!!!
我會幫你check資料,遲D覆你!
你可以check 佢地個web-site: www.planetyoga.com.hk
試玩唔使一定跟我去,不個跟我個sales (佢地叫consultant) 就幾nice幾好人,唔會逼你一定要join!
佢地都有分初、中、高班,但大部份係beginners班!
如果你有興趣試,你可以call我(我pm我個mobile俾你),約埋一齊去!我office就係yoga附近,5分鐘就到,我有時lunch都會去玩!!
李吳知道 寫道:
doris.lu,

我有興趣呀!!! 請你幫我問資料丫~~ 我金鐘返工架, 都幾近!! 而且我係California member, 玩完重可以過California沖個靚涼、焗個桑拿

有消息通知我丫~~~Thanks!!

試玩係咪要跟你去? 有無分初班?

男爵府

doris,

你未pm個電話比我呀

複式洋房

李吳知道,

PM to you la... ^___^

李吳知道 寫道:
doris,

你未pm個電話比我呀

複式洋房

李吳知道,

我check左啦,今個月個promotion package如下:
(1) $7xx/mth x 12 contract = 無限任玩
(2) $4xx/mth x 12 contract = 5 class per month
(3) $3,0xx for 20 class and must finish with 20 weeks

如由我refer你join (1) or (2), 佢地會offer我一個friend免費join (1) or (2) for 半年,咁你可以叫理個friend/屋企人用呢個free package。

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.