婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

頸椎生骨刺, 點醫 (好暈!)

如題! 可分享嗎?

男爵府

畀面勳章

Re: 頸椎生骨刺, 點醫 (好暈!)

揾脊e搞...好有效

別墅

Hi monchan,

Can you provide 脊e to me! Many thanks!

男爵府

畀面勳章

AGNESNG,
唔知你住邊區呢...我阿妹又係好似你咁...成日好暈...頭痛...佢住上水...喺上水ge 脊e度做...做咗好似12次倒...每次$350...大約做個零鐘...e+好番lu...如果地點啱ge話...我可以pm資料比你...不過我諗好多脊e都幫倒你ge

大宅

請問生骨刺係點架?因為我條頸位好痛有時連個頭都痛到爆架, 咁樣會唔好係生骨剌呀?

別墅

monchan,

上水太遠了! thanks!

別墅

fanny_wong,

我都唔係太病, 頸好緊&頭暈. 我係屬於頸椎軟骨退化.你都要去睇睇醫生好D!

大宅

AGNESNG,

thanks!

複式洋房

唔好意思, 搞錯左人名, 應該係 :

Hi, monchan,

我媽咪都係生骨剌, 佢咁啱又住係上水, 所以很希望你能PM 此醫生既資料給我, 謝謝!

大宅

想找有無脊醫在你附近, 請到以下網址:
www.cda.org.hk
如果已經生骨刺, 都好嚴重喇, 快d找脊醫, 如果唔係壓住d神經線會影響健康架!到時唔係只係頭痛,頸痛, 背痛咁小事啦!

首頁

尾頁

跳至