意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 33|主題: 124994

有無介紹剪長直髮既髮型師, 唔該!

洋房

國民生產總值:79

有無介紹剪長直髮既髮型師, 唔該!

成日周圍試但次次都剪得唔好, 好慘呀! 請問大家有無好介紹呀? Thank you 大家!

複式洋房

國民生產總值:459

Re: 有無介紹剪長直髮既髮型師, 唔該!

SICI, 您要邊區先, 在黃大仙區我識一個師傅手勢唔錯.
:-) :-D

男爵府

國民生產總值:5225

Sici ,
IVY 幫我剪得好好, 我好滿意!
你唔好見佢剪得快, 以為"求其"喎! 效果好好ga.

髮影集 image theatre
IVY TEL: 90158315
文咸東街2街地下.

洋房

thank you wakuwaku! :lol:

Siuhak : 九龍區or香港都得o架, 只要係剪得好..thanks! 因我唔想再剪衰個頭咯...

:cry:

複式洋房

國民生產總值:459

Sici,
Albert Salon
黃大仙鳳凰新村鳳德道, 消防局對面.
找Albert, 佢係老闆. 不會太貴, 係街方生意.

另外介紹多一個俾您,
Sedaka Leung
Tel : 9031 6605
這位會貴少少. 但係好好手勢. 在尖沙咀金馬倫道. 您可直接問他.
:-) :-D

洋房

Thank you so much Siuhak! :lol:

大宅

國民生產總值:1801

wakuwaku,

剪得快,快到點呀?使唔使book架?收幾$$?

Thanks

wakuwaku 寫道:
Sici ,
IVY 幫我剪得好好, 我好滿意!
你唔好見佢剪得快, 以為"求其"喎! 效果好好ga.

髮影集 image theatre
IVY TEL: 90158315
文咸東街2街地下.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.