母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

點樣停止媽乳餵餔?

想餵人奶到囡囡一歲為止. 應該點停法?
步驟要點? 係咪要每日食少一餐? 全程需時幾耐,先可完全停餵餔母乳?

珍珠宮

Re: 點樣停止媽乳餵餔?

你bb依家先7個月,唔駛咁快諗住wor,或者到時係你唔想,唔捨得停餵呢
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

乜停得可以好快架??

珍珠宮

oh,你依為要幾個月

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

Treasure your breastfeeding time with your love!
If you want to quit, just less than a week, so don't bonder. Just enjoy now!

May your daughter can drink mama milk longer, so enjoy better health and stronger bonding with ma.

Mama milk is the best, money can not buy!!

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

大宅

我都知呢0度既媽咪都係祟尚母乳餵餔....不過我都係想問0下,睇0下有無人可能教0下我0者......

珍珠宮

我因為身體有病,已經無餵2星期,頭3-4日痛到死死下,之後我飲左一劑淡豆豉,再2-3日就唔痛,只淨心痛,不過仲有漏奶!!
至於我個囡,可能仲細又有飲開奶樽,所以無物問題!!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊