夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

你既老公會在你面前哭嗎???

我既老公如果有野唔開心,或公司好大壓力,佢會番
屋企同我哭訴,要我攬住佢...但佢唔會比其他人知道佢哭(包括佢父母 <--- 我唔明白?!)

你既老公會嗎?

翡翠宮

Re: 你既老公會在你面前哭嗎???

我估佢若果在我面前喊的話一定係佢好傷心既時候先會, 到時實心痛死我啦 :-( :-(

洋房

Hi, I am ahahaaron.
when I am going to the Macau trip, I lock the door when I am in the toilet. He found that behaviour is difference from before (we are very free at home & can both in the toilet with no cloth). He is crying over a hours since I have talked with him and have the final results of the "seperate decision"

翡翠宮

哈, 那麼次怪, 佢唔想離婚但又唔肯返屋企, 真係不可理諭

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

大廚勳章

未結婚前間唔中都有ga..但唔係因為工作..
係因為要嘈分手先會 :cry: :cry:
but結婚之後都冇喇..因為我已經係佢既人

別墅

我又係
拍拖時我嗌分手時就見過佢喊
以家結左婚就無咯。
呀!!!有呀..佢阿麻死時..佢見佢老豆喊..佢都有喊!!!
為工作喊??我真係未見過!

翡翠宮

我從未見過老公喊, 我亦甚少在佢面前喊

禁止訪問

翡翠宮

小香香, 你又唔巧咁講, 你死左又典睇到佢喊呢

別墅

從不會為工作而哭,偶爾談起亡父就會眼紅紅!

子爵府

我坐緊月時..因為第一胎無咩經驗..加上又餵人奶..屋企又無人可以幫到我照顧bb ..有一晚個人好攰同埋周身痛..老公幫我"練" 膊頭時我本來訓著左既..但無啦啦佢攬到我實一實同喊得好勁..佢話覺得佢自己無用..睇見我咁辛苦但又幫唔到我..果陣時我仲陪埋佢喊添!!
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

別墅

會呀, 有唔開心就喊, 要我攬住錫番架

伯爵府

好媽媽勳章

我地由拍拖到結婚七年幾, 佢只係在我面前喊過一次, 就係佢養左好多年既狗死左......我估佢唔會為我而喊囉......

大宅

我唯一見老公喊嗰次係幾個月前奶奶病危,醫生話係呢幾日既事,我老公係佢幾兄弟姊妹中第一個喊,當時都幾意外,因為佢係個幾strong既人,無諗過佢係最脆弱嗰個.當時我諗,如果係我離開呢個世界先,我諗佢會承受唔到.
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

別墅

好sweet~~+

kathychoi 寫道:
我坐緊月時..因為第一胎無咩經驗..加上又餵人奶..屋企又無人可以幫到我照顧bb ..有一晚個人好攰同埋周身痛..老公幫我"練" 膊頭時我本來訓著左既..但無啦啦佢攬到我實一實同喊得好勁..佢話覺得佢自己無用..睇見我咁辛苦但又幫唔到我..果陣時我仲陪埋佢喊添!!

大宅

我老公會係我面前喊架.

第一次 : 因為 , 工作壓力.
第二次 : 我鎖咗大門 , 唔俾佢番屋企
第三次 : 我叫離婚嘅時候

別墅

puppywong 寫道:
我既老公如果有野唔開心,或公司好大壓力,佢會番
屋企同我哭訴,要我攬住佢...但佢唔會比其他人知道佢哭(包括佢父母 <--- 我唔明白?!)

你既老公會嗎?

其實妳好幸福, 晒命o甘喎 :tongue: (講笑)
不讓父母知道---- 不想老人家擔心.
只對妳哭---- 想來妳必可幫他分擔, 對妳絕對信任.

大宅

我隻野係我同佢拍拖係我面前喊過一次咁大把,我仲記得果時佢為咩喊
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

翡翠宮

為咩呀
idaandho 寫道:
我隻野係我同佢拍拖係我面前喊過一次咁大把,我仲記得果時佢為咩喊

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
C6事件 ... 2 3 4 5 6 .. 17