意見反饋
義工

在職全職 今日: 74|主題: 46672

[在職媽媽] 請問秘書小姐,你地需......

子爵府

國民生產總值:11359

請問秘書小姐,你地需......

秘書小姐, 你地需唔需要跟老闆開會做會議記錄呢?
一開幾小時, 又唔識速記, 寫都寫唔晒, 記又記唔到,
點算呢?
:-( :-( :-( :-( :-(
TKOP,  求你拜你,唔好再死纒住我、咬住我、回覆我!!!!!

大宅

國民生產總值:3321

Re: 請問秘書小姐,你地需......

拎部mp3 黎錄音

子爵府

錄音都是可行辦法, 但兩三小時的會, 你地會打多少頁紙呢?
又需要多久才可完成呢?
有時我真係聽唔明佢地講乜野~
TKOP,  求你拜你,唔好再死纒住我、咬住我、回覆我!!!!!

子爵府

佢地要我10日交功課, 包括星期六日.
一個會議5-6張紙, 打死人.
我仲好多野做, 點解要咁對我 :-(

大宅

國民生產總值:1283

我唔會曬, 我做秘書好舒服, 唔駛做會議記錄, 但我都想知正式會議記錄formate係點, 以防將來要用, 希望你地可以刪除重要字眼e-mail一份俾我, 千萬個thx.
[email protected]

子爵府

邊隻錄音機開會好用, 介紹下?
我部機好鬼廢, 錄得一半無左一半,
都唔知點交功課 :-(

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.