意見反饋
義工

自由講場 今日: 4318|主題: 1024182

跳至
申請公屋進度/問題 大家入黎繼續傾啦~(part 3)

男爵府

國民生產總值:5427

畀面勳章

申請公屋進度/問題 大家入黎繼續傾啦~(part 3)

[size=small]重溫part 1

[size=small]重溫part 2

[size=medium]以下資料請按申請先後次序排列~~update 2/11

1) skyyoyobebe----2001年8月6日申請, 2005年8月10日先審查, 等

禁止訪問

國民生產總值:36504

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 申請公屋進度/問題 大家入黎繼續傾啦~(part 3)

男爵府

畀面勳章

Re: 申請公屋進度/問題 大家入黎繼續傾啦~(part 3)

曲曲 :

大宅

國民生產總值:3321

水晶宮

國民生產總值:64911

叻叻勳章 畀面勳章

大宅

國民生產總值:2948

別墅

國民生產總值:731

會唔會揮手揮到part 4? :mrgreen:

禁止訪問

國民生產總值:12931

水晶宮

國民生產總值:64911

叻叻勳章 畀面勳章

m3d28 寫道:

會唔會揮手揮到part 4? :mrgreen:

28兄,

拍你拍到part 5好冇??

:-P

大宅

國民生產總值:1705

manchan716-----2002年申請,3人家庭,派咗2次中轉,1次蝴蝶(因上手有人追債),1次大興(上手兩個係屋內c 咗),結果:山景村
===========================
我聽人講,山景村有人縱火,唔知詳情係點呢?

男爵府

畀面勳章

hi..各位~請問海麗村係擴展定市區?

manchan716~兩次都咁唔好彩 :cry:

大宅

亞嬌 寫道:
hi..各位~請問海麗村係擴展定市區?

manchan716~兩次都咁唔好彩 :cry:

海麗村係巿區,仲早過葵涌村入伙的.

manchan716究竟係點?或者影響唔到佢. :wink:

註:不過聽講係縱幾個單位火,d 人真係衰.

珍珠宮

國民生產總值:38344

2019新春慶豚圓

各位好~
我好心急想快d派樓呀~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

國民生產總值:2948

海麗

大宅

[size=large]屯門山景

大宅

[quote]
skyyoyobebe 寫道:
海麗

男爵府

畀面勳章

我都係咁話,最緊要係治安好,環境好就ok.
其實葵涌村係屬於新界區定擴展呢?
我而家都係博一博佢俾葵涌村話晒都係新樓.
如果轉市區有驚佢俾舊樓喎

男爵府

畀面勳章

嘩真係好貴 [quote]
海麗

大宅

亞嬌 寫道:
我都係咁話,最緊要係治安好,環境好就ok.
其實葵涌村係屬於新界區定擴展呢?
我而家都係博一博佢俾葵涌村話晒都係新樓.
如果轉市區有驚佢俾舊樓喎

葵涌村係屬於擴展巿區.

其實等房署派樓係真係好講運氣咁,真係做唔到d咩. :-|

大宅

[quote]
亞嬌 寫道:
嘩真係好貴 [quote]
海麗

12345678910... 49
跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.