嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

百靈牌電子(耳)探熱針

請問百靈牌電子(耳)探熱針現在賣緊幾錢? 有冇分型號架? 因為我想買一個呀, 現在屋企用緊另一個牌子但係唔係好準。

男爵府

Re: 百靈牌電子(耳)探熱針

百靈牌唔好用,好易壞, :tongue:

大宅

幾ok架,如果有時"萬寧"or "watson"做discount,大概$400到啦.你去睇下啦. :-P

複式洋房

係咩, 咁你用緊咩牌子呀? 我見醫院都用佢, 所以我認為幾好囉.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔係呀,我覺得幾好wor,我前排女女發燒,我試過用肛探出黎同百靈牌電子(耳)探熱機探出黎相差一度(因耳探同肛探通常都會相差一度),仲係次次都係wor,所以我覺得佢幾準呀!所以我之後都用百靈牌電子(耳)探熱針探算lu,因女女唔鐘意肛探!

大宅

用耳探最方便, 用來定時監察BB體溫幾秒鐘有結果. 不過如果真是發燒了還是水銀或電子探熱針可靠一點.

複式洋房

哦, 唔該哂, 咁有冇分型號架, 係咪得一隻?

男爵府

是否耳探係低溫d?有時我耳探check到佢有37.4c,咁即係佢fever?

男爵府

我在千色buy,有2隻
1,平d,大約$450,有上次的紀錄,1分鐘自動off,沒有off制
2.貴d,大約$500,有上8次的紀錄,有off制
我buy左1,因為我覺得有上一次的紀錄已經足夠

複式洋房

ill 寫道:
我在千色buy,有2隻
1,平d,大約$450,有上次的紀錄,1分鐘自動off,沒有off制
2.貴d,大約$500,有上8次的紀錄,有off制
我buy左1,因為我覺得有上一次的紀錄已經足夠

咁又係, 我都係買1 好d, 唔該哂.

大宅

我剛剛去西田買咗喇. 去西田買,平過千色. 平嗰隻$400有找, 貴隻$450有找. 仲有电動牙刷送.

男爵府

[quote]
AnitaHo 寫道:
我剛剛去西田買

大宅

我前排都o係吉之島買左平果隻, 仲送暖壺同一套扮雞既BB浴抱+拖鞋

男爵府

我今日係"萬寧買左, 百靈牌電子(耳)探熱針$349.... 仲送電動牙刷

複式洋房

callymum 寫道:
我今日係"萬寧買左, 百靈牌電子(耳)探熱針$349.... 仲送電動牙刷

請問你係邊間萬寧買架, 係咪間間萬寧都係賣緊個價同送電動牙刷架? 我住屯門.

別墅

我係watson買平果隻$399

男爵府

Ah_Sun ,

係呀,間間萬寧都有架,係今期做特價的,個型號係百靈牌IRT4020快速耳溫計,原價$639,依家特價$349送oral-b電動牙刷.....我買呢隻係無off制既,自己off機.......

我係沙田萬寧買架....
Ah_Sun 寫道:
[quote]

請問你係邊間萬寧買架, 係咪間間萬寧都係賣緊個價同送電動牙刷架? 我住屯門.
[/quote]

複式洋房

Ah_Sun ,

係呀,間間萬寧都有架,係今期做特價的,個型號係百靈牌IRT4020快速耳溫計,原價$639,依家特價$349送oral-b電動牙刷.....我買呢隻係無off制既,自己off機.......

我係沙田萬寧買架.... [quote]
Ah_Sun 寫道:
[quote]

[/quote][/quote]

知道, 唔該哂!

首頁

尾頁

跳至