意見反饋
義工
[2005年] 金裝能恩(1號) 換A+ (1號)

子爵府

國民生產總值:12090

金裝能恩(1號) 換A+ (1號)

我現有6罐金裝能恩(1號)400g exp date 2007-07-13
想換A+ (1號),
你只要用兩罐A+ (1號)400g 可換我三罐金裝能恩(1號)400g

你可用4罐A+ (1號)400g 可換晒我六罐金裝能恩(1號)400g

有意者pm 我聯絡,
交換地方最好係葵芳,地鐵荃灣線站也可。

子爵府

Re: 我用6罐金裝能恩(1號) 換你4罐A+ (1號)

我用6罐金裝能恩(1號)400g 換你4罐A+ (1號) 400g
有意者請pm 我留言聯絡

exp. date : 2007-07-13
剛剛雀巢送黎既。

子爵府

Re: 我用6罐金裝能恩(1號) 換你4罐A+ (1號)

乜0510 無bb 食尼隻奶粉架?

子爵府

金裝能恩(1號) 換A+ (1號)

我現有6罐金裝能恩(1號)400g exp date 2007-07-13
想換A+ (1號),
你只要用兩罐A+ (1號)400g 可換我三罐金裝能恩(1號)400g

你可用4罐A+ (1號)400g 可換晒我六罐金裝能恩(1號)400g

有意者pm 我聯絡,
交換地方最好係葵芳,地鐵荃灣線站也可。

子爵府

Re: 金裝能恩(1號) 換A+ (1號)

想換A+ (1號),

有意者pm 我聯絡,
交換地方最好係葵芳或屯門,地鐵荃灣線站也可。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.