意見反饋
義工

自由講場 今日: 426|主題: 1023682

跳至
公司有賤人同事偷了你的私人飲品,你會怎樣做?
該用戶已被刪除

公司有賤人同事偷了你的私人飲品,你會怎樣做?

琥珀宮

國民生產總值:161811

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 公司有賤人同事偷了你的私人飲品,你會怎樣做?

裝下邊個偷左!跟住鬧爆佢! :evil:

大宅

國民生產總值:2948

在包飲品上貼張紙、偷飲一世行衰運!
保證無人救膽偷飲!

珍珠宮

國民生產總值:30618

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

仲要寫張紙係度話偷左正龜蛋.....

小路 寫道:
裝下邊個偷左!跟住鬧爆佢! :evil:

男爵府

國民生產總值:5005

2019勳章

人有時好衰格諗住係同事就無咩所謂 如果係我 我只有做個動作今日買左幾多我會好張楊咁大大聲 唉..今日又買左6包飲品唔知又要比人偷飲幾多包呢 一係就大聲話我買左6包野飲要飲就問我啦 唔駛偷 嘻嘻
lu     lu[size=xx-large] 天賜泳銅

大宅

國民生產總值:3466

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

(喉) 住佢 ! 佢拎得1次一定有2次!
到時人贓俱獲, 想唔認都唔得啦!
咁就順便鬧佢話:你都唔止一次啦!

別墅

國民生產總值:504

在盒每寫上不問自取者正龜生,當偷你檸檬茶飲的人睇到都唔敢再攞嚟飲啦,飲左米即認自己係龜仔或龜女而亞媽係龜媽,我諗偷飲嗰個人唔會咁不孝為左一包檸檬茶認自己亞媽係龜掛...... .....

男爵府

國民生產總值:8762

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章

貼一張紙寫"此處已裝了微型攝錄機,請勿偷飲,違者送官"or"這些飲品已下了毒藥,請勿偷飲,違者後果自負及送官"

珍珠宮

國民生產總值:34820

我公司之前都試過呀, 最pk係個偷野既人偷完支雪條, 將個空盒放番喺到呀

男爵府

國民生產總值:5030

2019勳章

下次發現唔見,立即大聲問:嘩!邊個飲左人地d東西呀,要飲出聲呀,大佬。

男爵府

國民生產總值:8340

2019新春慶豚圓

我公司仲衰,有人偷錢、貴重物件添呀!但咁多人,真係唔知邊個做。

大宅

國民生產總值:2124

貼上 " 請勿偷飲, 偷飲者小則爛咀, 大則一世冇運行"

大宅

國民生產總值:2208

大宅

國民生產總值:1227

到藥房買安眠藥,把正常分量磨成粉沫,以針筒注入飲品內。他飲左之後就呼呼入睡,老闆見到實炒梗。
用瀉藥都得,問佢下次仲敢唔敢偷飲。

琥珀宮

國民生產總值:161811

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

呢個方法唔錯!放瀉藥最好!邊個叫佢不問自取呀!
deandut 寫道:
到藥房買安眠藥,把正常分量磨成粉沫,以針筒注入飲品內。他飲左之後就呼呼入睡,老闆見到實炒梗。
用瀉藥都得,問佢下此仲敢唔敢偷飲。

男爵府

國民生產總值:6114

芝達 寫道:
我公司仲衰,有人偷錢、貴重物件添呀!但咁多人,真係唔知邊個做。

咁未好慘囉, 要時常鎖起 d 貴重物件!!

大宅

國民生產總值:1130

Our office ditigal camera has been stolen by one of our staff, but we don't know who he is.

DongDongBB 寫道:
[quote]
芝達 寫道:

咁未好慘囉, 要時常鎖起 d 貴重物件!! [/quote]

大宅

國民生產總值:3544

咁賤

整瀉藥佢嘆下.....

子爵府

國民生產總值:11755

mrs_chan 寫道:
咁賤

整瀉藥佢嘆下.....

大宅

國民生產總值:2544

會唔會係老細拿來飲左?

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.