意見反饋
義工

自由講場 今日: 5037|主題: 1023295

跳至
收到火到0黎0既請帖

大宅

國民生產總值:3812

收到火到0黎0既請帖

星期一老公同我講佢同事"終於嫁得出"結婚請飲, 但係同佢個老死撞期, 咁緊係去老死個到, 問我包幾錢. 咁我問番佢有冇立即向佢講唔到啦. 我老公話冇, 因為"終於嫁得出"冇聯絡過我老公, 張帖係佢叫其他同事比我老公 (我老公長註國內好幾年, 而且呢個同事係香港上班, 入職約一年多, 只可以叫知有呢位人存在平時冇聯絡).
都比0左幾日時間"終於嫁得出"始終係當我老公係水魚, 一個電話都冇.
比貼比到咁冇品, 咩叫禮貌, 一個電話連一個電郵都冇, 好窮呀 !! 好似係到籌錢咁. 真係火到0黎, 各位你地比幾 $$$ ??

公爵府

國民生產總值:28578

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 收到火到0黎0既請帖

唔到,比三舊水,算數.

子爵府

國民生產總值:14907

一於用果招 -----> 入報紙啦 ! 記得唔好寫名呀 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

子爵府

國民生產總值:11564

好媽媽勳章 畀面勳章

FA8866 寫道:
唔到,比三舊水,算數.

同意

別墅

國民生產總值:746

如果比我我會封三百,因為公價又唔熟,

大宅

國民生產總值:1920

唔到比一舊都益佢
係我比一舊就算

大宅

國民生產總值:3812

好絶 

家熹媽咪 寫道:
一於用果招 -----> 入報紙啦 ! 記得唔好寫名呀 !

男爵府

國民生產總值:5754

janetngan2 寫道:
[quote]
FA8866 寫道:
唔到,比三舊水,算數.

同意[/quote]

yes

男爵府

國民生產總值:9629

唔熟1舊得啦~~ 俾多咪盞自己躬氣

子爵府

國民生產總值:14907

再絕d都重得呀 ! 哈哈 ~~~ 我幾年前有個fd , 佢唔知係咪得罪人多 , 我睇見佢拆人情時重攪笑呀 ! 一開出黎 , 雖然唔係報紙 , 但入面有張白紙寫住 [size=large]祝你日日中六合彩 當場笑到我地死死吓 !
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

子爵府

國民生產總值:12365

寫張財神俾佢

公爵府

國民生產總值:28578

好媽媽勳章 醒目開學勳章

家熹媽咪 寫道:
再絕d都重得呀 ! 哈哈 ~~~ 我幾年前有個fd , 佢唔知係咪得罪人多 , 我睇見佢拆人情時重攪笑呀 ! 一開出黎 , 雖然唔係報紙 , 但入面有張白紙寫住 [size=large]祝你日日中六合彩 當場笑到我地死死吓 !

呢招真搞笑.[img align=left]http://forum.bjcg.com/images/upload/2005/01/30/004326.gif[/img]

大宅

國民生產總值:1920

家熹媽咪 寫道:

條友都幾好諗頭喎

侯爵府

國民生產總值:23262

自由的傻豬 寫道:
[quote]
家熹媽咪 寫道:

條友都幾好諗頭喎
[/quote]

:-D :-D :-D :-D

別墅

國民生產總值:504

一於唔到,請人去飲連電話都唔打個比人,咁無誠意,擺到明係漁翁殺網,想擺酒唔駛舌錢,比200蚊就得啦..... .....

男爵府

國民生產總值:8340

2019新春慶豚圓

pat108tap 寫道:
唔熟1舊得啦~~ 俾多咪盞自己躬氣

同意!其實五十都得呀!我有個fd同你一樣,佢仲絕,「唔封」!

洋房

國民生產總值:395

件極品又冇俾餅卡先? 如果有餅卡咪封一舊, 冇餅卡咪當唔知唔見唔理囉

侯爵府

國民生產總值:23679

我老公近日收到一個fd既電話,話俾紅色炸彈我老公,咁我老公就梗係話"咦,你結婚呀?"點舍個fd話"唔係,係我家姐"
我老公連佢家姐都未見過,都唔明佢仲乜俾帖,我老公話個fd痴痴地 ?-( ?-(
依家我老公梗係未攞帖啦,我老公話唔會去攞,講真,都唔識佢家姐,去黎仲乜!!

水晶宮

國民生產總值:66975

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

當寄失無收過算數囉!

公爵府

國民生產總值:26460

字比佢恭喜你!嫁得七! :tongue: :tongue:

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.