意見反饋
義工

育兒好物 今日: 1|主題: 92834

跳至
有無人想去旺角新世紀買"COMBI鞋"平日ONLY(買完返黎了)

男爵府

國民生產總值:7200

有無人想去旺角新世紀買"COMBI鞋"平日ONLY(買完返黎了)

[size=xx-large]~ END 我地買完返黎了~

男爵府

國民生產總值:6428

2019勳章

Re: 有無人想去旺角新世紀買"COMBI鞋"平日ONLY

ERICBB................2對
vianness..............1對

大宅

國民生產總值:2597

請問有冇好像DR,king D鞋 呀???

公爵府

國民生產總值:27357

好媽媽勳章

想問下點解會咁平架呢? 同埋係唔係一定只可以係新世紀呢?
如果係預我2對都ok! Thanks!

男爵府

你地要咁樣先得架,因為方便睇痳.
bby......................2對

男爵府

bby 寫道:
想問下點解會咁平架呢? 同埋係唔係一定只可以係新世紀呢?
如果係預我2對都ok! Thanks!

我預左你兩對架啦,
on-sale所以咪咁平囉.佢有幾個地方可以買到架,
唔一定係新世紀囉.不過我想約埋一齊去買之痳.
有著so咪一齊去拎囉.

伯爵府

國民生產總值:15053

唔係330蚊2對咩?點解120蚊o既?

男爵府

[size=medium]一齊去買咪所以咁平囉,例如:第一對$220.之後全部半價$110....$110囉.
pm我留電話再約時間,今日買都ok架,因為早d買就唔驚佢無貨啦.

禁止發言

國民生產總值:1204

大宅

國民生產總值:1721

請問除左旺角新世紀仲有邊到有呢個優惠呀? thx

大宅

國民生產總值:4344

ERICBB,

我都想買2對 但我要返工, 可否就到大約lunch hour去呢?

大宅

國民生產總值:2079

幾大開始著呢? 我都想買定. 咩shop做緊咁平?

男爵府

我認為要BB自己行得到先好著囉.
初學應該著較軟身既好囉.行到先轉硬少少既鞋仔.
我個都未得架,不過咁平咪買定先囉.
留左電話比我既媽咪,我都留左比你地啦,CHECK下先啦.
係BEBE DREAMS做架.
wasyinyin 寫道:
幾大開始著呢? 我都想買定.

大宅

國民生產總值:3990

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想買2對呀....不過我係屯門返工....點去喎 :-( :-( :-(
ERICBB 寫道:
[size=medium]一齊去買咪所以咁平囉,例如:第一對$220.之後全部半價$110....$110囉.
pm我留電話再約時間,今日買都ok架,因為早d買就唔驚佢無貨啦.

男爵府

OH! TOO BAD.
我諗你要再開個POST再約其他媽咪一齊囉.
(荃灣愉景新城都好似有)

男爵府

各位我要行開一陣去煲粥比大哥食先.
你地快D諗下今日定聽日去先啦.
肯定既就自己加埋上黎接龍呀.

別墅

國民生產總值:717

kellywailee......................2對
yorkboy................2對 (If pickup in lunch hour, i will buy it)

大宅

國民生產總值:4344

kellywailee......................2對
yorkboy................2對 (If pickup in lunch hour, i will buy it)
細露................2對 (If pickup in lunch hour, i will buy it)

男爵府

你地睇過未架.
係索住條鞋帶跟住LOCK實果隻喎.
雖然我都知COMBI係無咩款架啦.
但我驚你地唔知痳.白行一敞就無為啦

大宅

國民生產總值:2079

係唔係BeBe Dream? 如果荃灣愉景新城有. 荃灣我方便d.

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.