夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

兩公婆得閒無野做就試下啦

增進下感情都唔錯丫

:mrgreen: :mrgreen:
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

水晶宮

2020勳章

Re: 兩公婆得閒無野做就試下啦

要轉好多個圈喎~~
最尾果下幾好笑 踢中要害~ haha

大宅

好攪笑~~~~~~~

大宅

跳得好好睇呀

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

ha, 真係好攪笑, 個女人跳得好好!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

等待驗證會員

:-P :-P 好勁!
不過老公彩我都傻!

翡翠宮

典跳呀, 禾又唔係咸旦, 禾做唔到一字馬啀, 不過最尾個腳禾巧掂架

等待驗證會員

坐上佢頭唔知香定臭 :tongue: :tongue:

子爵府

我老公一定唔會同我玩呢d'野!!高危險!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

翡翠宮

據聞 "西" 多數都係臭架喎
6808 寫道:
坐上佢頭唔知香定臭 :tongue: :tongue:

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

跳得好正

子爵府

好媽媽勳章

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

大宅

力力豬豬......惡仔一名∼

伯爵府

2020勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係好鬼死合拍喎....

複式洋房

挨ng會跳wor!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至
熱門主題