夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

丈夫上大陸

我丈夫工作是shift的,有一次他靜靜地上大陸給我發現,因我在他褲袋發現一張遺失補領的回鄉証,(一次出境用的),他對我解釋只是去走走,但證件給扒手扒了,所以要在大陸過夜,他是在10月12日上大陸,10月3日他提了500港元,10月8日在bank提了500港元,10月12日上大陸. 如果叫雞,所需幾錢?他並沒有帶信用咭上去,他的說話可信嗎?謝謝 :-(
有捨必有得 有得必有失

別墅

Re: 丈夫上大陸

由3號至12號佢只係拎左一千,佢而幾日都要使用架,我估大陸叫雞係平都不至於三兩百掛...
不過佢返大陸都唔講你知就真係抵

男爵府

謝謝小恐龍
有捨必有得 有得必有失

翡翠宮

都唔係好明, 咁佢上大陸返工架 若果係咁佢襟得個一千蚊又好似唔玩得咩出樣啩, 佢3號同8號分別攞左500蚊, 唔好話上大陸啦, 即使在香港都要使費, 咁佢又無帶咭上去都好明顯對大陸有介心, 我估佢叫雞機會唔大囉

男爵府

丈夫在香港工作的
有捨必有得 有得必有失

翡翠宮

咁佢上大陸反 (玩) 呀?

別墅

聽人講以家係大陸disco玩太把免費餐食喇
洗鬼比錢咩!
不過你都係唔好估估下啦。
好傷身架@[email protected]

翡翠宮

係呀係呀, 保重呀天氣又轉涼啦
阿8 寫道:
以家聽人講係大陸disco玩太把免費餐食喇
洗鬼比錢咩!
不過你都係唔好估估下啦。
好傷身架@[email protected]

別墅

佢係香港工作
佢話返大陸行咩呀?
行"羅湖商業城"買A貨呀???
佢平時有無上大陸shopping的習慣先
男人無理由突然鍾意上大陸喎!
都係果句"""睇緊D啦"""

男爵府

他說只是上大陸行
有捨必有得 有得必有失

翡翠宮

買a貨唔係女人鍾意啫咩 哼真係有陰毛呀 睇緊d..睇緊d

別墅

佢身無屎做咩要扮返工之後上大陸呀??
佢平時係無上大陸的習慣?
定係你一路都以為佢返工??

[quote]
WinChi 寫道:
他說只是上大陸行

別墅

仲有!!
題下你...以後做愛帶番個袋咯!
為自己著想下好D.

洋房

阿8 寫道:
???[size=medium]定係你一路都以為佢返工??

有A個可能!!!!
maybe your husband go to China for many times already and this time it is so unlucky that his wallet got stolen and u discovered the truth

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章

唔好亂諗野啦...上大陸唔一定叫雞架嘛...佢可能真係玩呢...而且大陸有好多正經既按摩...我老公以前同埋佢屋企人都久唔久上去按下摩...自從識左我之後...我老公無再上...就算上去都會同埋我去...而家都係我奶奶同佢d朋友上去行...上去玩...你要嬲...都係佢唔同你講聲...

[url=http://lilypie.com][img]
該用戶已被刪除

男爵府

老實講,你老公係唔係當差架? 我樓下有個賤伙計,返大陸包佐二奶好多年,而佢老婆竟然係一直都唔知,只有我地知又唔講得啊啊啊!因為佢地又多假,又係返shift。鬼知佢地幾時放假,幾時扮ot咩。

別墅

我就覺得好可疑,上去行下?咁點解要瞞住你?唔同你一齊上?我同我老公有時都一齊去大陸玩.一個男人上去重有咩好玩?
比人扒咗銀包,所以逼住stay overnight,可能係真,不過可能係去滾完之後比人扒咗都未定!我老公嗰啲豬朋狗友講,上面啲女人好主動,去disco玩可能有free lunch食! 總之小心啲,唔好咁信啲c6,尤其佢地講大話被識穿後嘅解釋!
[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1064.gif[/img]
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
C6事件 ... 2 3 4 5 6 .. 17