意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 64|主題: 39204

直覚...

洋房

國民生產總值:55

直覚...

你地有無

大宅

國民生產總值:1613

Re: 直覚...

其實兩公婆成日不信任都唔係幾好架~
佢冷淡可能係做野做得"支力"唔想講咁多野0者~
你唔好咁擔心啦~對身體唔好架~

洋房

我未試過唔信佢架...但唔知點解這2天有D咁奇怪既感覚...

翡翠宮

國民生產總值:76971

有時女人既直覺真係好敏銳的, 但多疑亦都係女人既專長 所以你都係睇定d先下判決, 以免判錯案就唔好啦

洋房

我係一個喜怒哀楽都放係面上既人...我老公剛剛係電話倒問我做咩唔開心...我真係好想問佢... 但我真係好驚有反

大宅

國民生產總值:1613

>twinstars
佢問得你做咩唔開心
你其實可以直接同佢講話你覺得佢lee排好似好冷淡咁
睇下佢點答你囉~

佢知自己忽略左你先問你做咩唔開心0者~

複式洋房

國民生產總值:118

[quote]
twinstars 寫道:
你地有無
得閑就黎探下小雪嵐啦 :-D 小雪嵐ソ遊樂園:http://hellocici.sinababy.com

水晶宮

國民生產總值:70863

2019新春慶豚圓 2019勳章

我都覺得應該要比佢知道點解你唔開心~~~
因為我覺得如果你老公唔係有第2個女人,佢一定會好care你感受,佢知道佢老婆唔開心,但又唔肯講出原因,會令佢都唔開心,而且好影響大家的感情~~~
因為我honey就係咁,佢聽得出我有少少唔開心,佢就會不停咁問,問到我講為止,如果全日都唔肯講,到左夜晚佢就會話我,佢會話"有乜野唔開心就應該直接講出黎,就算真係我做錯,我會改,但唔係我做錯,你就要比機會我解釋,而且,有乜野都應該向對方坦白..........."
我唔知係唔係個個男人的諗法都係一樣,但我會覺得我honey講得好啱~~~

翡翠宮

係囉既然你老公都睇得出你唔開心, 又主動問你, 點解你唔直接講你既唔開心比佢聽呀, 等佢開解下你都好過自己諗埋一邊嘛

洋房

剛才...我忍唔住自己哭了一場...
不過我今晩一定

男爵府

國民生產總值:7118

[quote]
twinstars 寫道:
剛才...我忍唔住自己哭了一場...
不過我今晩一定

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

我無試過懷疑我老公...就算佢要出去滾...我都控制唔到...所以我唔會亂諗野...傷神又傷心...又無證據...有證據就話...如果你老公...打左幾個不知名既電話...你可以除便咁問佢...老公...呢個係咩電話黎架...無名既...睇下你老公有咩反應...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

國民生產總值:1469

小manman ~
聽到你老公咁同你講...好感動呀...
因為我未試過..... :-( :-( :-( :-( :-(

洋房

各位我昨日忍唔住send左個message比我老公問:『你

翡翠宮

算罷啦, 有時做個蠢女人係幸福好多架

該用戶已被刪除

禁止訪問

國民生產總值:205825

畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

國民生產總值:70863

2019新春慶豚圓 2019勳章

心妍媽 寫道:
小manman ~
聽到你老公咁同你講...好感動呀...
因為我未試過..... :-( :-( :-( :-( :-(

佢都唔係我老公,佢係我男朋友之嘛!!!
佢成日都咁同我講架喇,我一d感動的感覺都無喎,如果佢唔係成日整到我唔開心,佢都唔需要講呢番說話喇!!!
我當時唔開心緊,當我聽到佢咁講,我真係一d感覺都無,我淨係知道我好唔開心,如果佢對我好d咪唔使搞到我唔開心囉!!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.