跳至

首頁

尾頁

大宅

產前/產后- 身形,重量

我未有之前係120lb,生果時156lb,生完b之後(個囡7.9磅),而家2个幾月, 我重係140lb,條腰重34吋添.......

之前d衫褲無一件著得番. 連隻腳都大咗, 著返之前D鞋竟然頂指.唔岩著... 死未.... :-(

有咩收身方法呀?
該用戶已被刪除

Re: 產前/產后- 身形,重量

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我未生bb前105lb, 囝囝重6.8lb, 現體重120lb

我最想減手臂 & 坐圍 + 大脾

好在條腰都仲響到, but影到手臂 & 背好厚.....@@

我知道做運動就得嫁喇, 但係好多時掛住湊b冇行動.

禁止訪問

大宅

我未生大b前104lb,生大b果時是135lb,大b是7.5lb,

未生浚熙前114lb,生浚熙果時是138lb,浚熙 6lb8, 現在2個月,125lb,腰29".

As breastfeed now, may not keep fit by eating less but too lazy to do excercise.

[quote]
Billie&Winnie 寫道:
我未生前124lb,生果時是155lb,生完仔仔是8.25lb,現在2個半月,我是135lb,腰31"坐圍40"。我要穿姐姐d衫褲裙,唔想買新的,佢有d好睇d的款我接收了,但我

複式洋房

我未生之前係110lb, 條腰24"
生個時149lb, 條腰39", 生完b之後(仔仔8.10磅), 而家2个幾月, 而家118lb,條腰28-29吋.......點算, 我都想問有咩keep kit 方法

:-( :-(
[url=]Baby Gaga[/url]柏倫小檔案柏倫小檔案2

禁止訪問

男爵府

我同你一樣呀! ~ 現體重120lb (BB 3.48 kg)

不過,
我始終生過三胎,有第三胎前約108 lb :mrgreen:

moonychan 寫道:
我未生bb前105lb, 囝囝重6.8lb, 現體重120lb

複式洋房

生之前97磅, 依家106-7lbs. 想做運動但可能一直少運動, 生完成身硬哂, 連sit up 都無腰力做. 只可做下呼拉圈. Pat pat 位大左. 大部份褲都著唔到! 真接受唔到自己! :-( :-(

大宅

以前104-腰圍24吋
生之前137
bb出世6.7
依家bb2個月108-腰圍26吋
d衫可以著返晒!!!
如果絛腰再瘦d就好喇!!
咁我想請問你地有幾高呀?
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

洋房

我以前128磅, 腰圍28吋
身高5尺7寸,
生之前 175 磅,
bb出世3.745kg,
依家bb2個月零3weeks,
145磅, 腰圍32吋,
唉, 無條褲
從我母親生我, 你就是我的 神! 8月17日:3.745kg / 9月6日:4.385kg /10月20日:6.2kg / 11月21日:17.5lbs / 1月3日:18.7lbs / 2月24日:21.3lbs

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

唉, 我以前未有bb時108磅, 腰圍24吋
身高5尺5寸,
而家128磅, 腰圍30吋,
:-( :-( :-( 自己都有d頂唔順自己 :-|
[img=500,400][/img]

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我以前116磅, 腰圍25吋
身高5尺6寸,
bb出世7磅1,
依家bb2個月零1week,
118磅, 腰圍28吋,
唉, 都唔知幾時減番晒!

洋房

點解個個都係咁慘咁?!
雖然係肥左
從我母親生我, 你就是我的 神! 8月17日:3.745kg / 9月6日:4.385kg /10月20日:6.2kg / 11月21日:17.5lbs / 1月3日:18.7lbs / 2月24日:21.3lbs
該用戶已被刪除

伯爵府

好媽媽勳章

好慘呀.........以前100lbs,腰24",依家110lbs, 腰28-9"有多.........個肚仲係似有左5-6個喇......... :-(

首頁

尾頁

跳至