意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 8|主題: 39199

跳至
你地有無識過一D咁既男人?

洋房

國民生產總值:55

你地有無識過一D咁既男人?

你地有無識過一D男人対住個老婆既時候係一個好丈夫,背住個老婆又好成功咁攪三攪四?

別墅

國民生產總值:551

Re: 你地有無識過一D咁既男人?

好彩冇. 一個都唔識.

別墅

國民生產總值:720

我都好彩暫時未有識到呢d男人

等待驗證會員

國民生產總值:115

有大把! 偷食無樣睇!

翡翠宮

國民生產總值:76971

agree
6808 寫道:
有大把! 偷食無樣睇!

伯爵府

國民生產總值:15191

2019新春慶豚圓 2019勳章

好多, 而且不論大細婆都常有出席聚會, 仲要幫佢地守秘密, 有d甚至係公開既, 有時見到佢地同老婆一齊, 佢地既恩愛對話, 令我毛骨悚然!

曾經有位非常自大既太太, 經常當住佢老公面前話佢無鬼用, 有一次家庭聚會, 佢話: 我老公好似pat 屎咁, 擔屎都唔識偷食, 佢邊夠膽去滾! 唉...前一晚我先同佢&亞2食飯, 呢個已經係佢老公第4件帶出黎食飯既女人, 而且比佢斯文有學識得多, 佢老公响佢面前簡直係兩個人黎!

仲有好多例子, 甚至有男人同我呻, 搞到我要守好多秘密

等待驗證會員

國民生產總值:115

我地以為果個檬婆! 可能佢有偷食,甘焦積!

洋房

咁...你咪好辛苦...要守咁多秘密?
既然個老婆係咁,

複式洋房

國民生產總值:118

好時高運
得閑就黎探下小雪嵐啦 :-D 小雪嵐ソ遊樂園:http://hellocici.sinababy.com

子爵府

國民生產總值:14569

各位令令:
都話好男人已經住跡地球^o^唔好的c6就通街都是^o^禁就要睇下d c6有計叻喇!!佢可以玩到你一世都唔知^o^佢就是高手喇!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

伯爵府

[quote]
twinstars 寫道:
咁...你咪好辛苦...要守咁多秘密?
既然個老婆係咁,

洋房

[quote]
mameme 寫道:
仲有一單係男方搞

寶石宮

國民生產總值:372587

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

暫時未有

別墅

國民生產總值:798

好多呢種男人架喎!!!!
不過女人我都識到兩個~~~
哈哈..無樣睇之餘..仲要係無分性別!

大宅

國民生產總值:2331

有ar...我都識有個朋友係咁...佢仲想教壞我老公...比我鬧獲甘ga...自此之後好少見面...

伯爵府

[quote]
[quote]
mameme 寫道:
仲有一單係男方搞

別墅

女人賤起上黎真係~~~~~~~~~~~~~~ (寒)

[quote]
mameme 寫道:
[quote]
[quote]
mameme 寫道:
仲有一單係男方搞

別墅

我同老公拍拖時
佢有個男性朋友
拖住個女仔出黎食飯
咁我都無留意...
覺得都係大家一人帶一個女朋友出黎食飯o昔!
點知過左唔知幾有無三個月
佢地又攪BBQ
我見今次個賤男帶果女仔唔同上次果個
而且仲大緊肚架
佢果晚仲同我老公講
"叫你女朋友唔好認錯佢係阿邊個邊個呀"
仆街~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
之後我唔比佢同呢個朋友聯絡。

tear 寫道:
有ar...我都識有個朋友係咁...佢仲想教壞我老公...比我鬧獲甘ga...自此之後好少見面...

複式洋房

國民生產總值:184

原來真係有咁多呢d男人......................

別墅

係!

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.