自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

沙田隆亨村賞心樓 "鄭偉傑先生" 有冇人識??

係我一位朋友send俾我~
好賤的男人相photo

[size=large]各位媽咪:

他名叫鄭偉傑 d人叫佢 "世傑" "傑仔"or 唔知叫"肥貓" or " 肥豬" 定 "肥狗" (人如其名 , 豬狗都不如) 住沙田大圍隆亨村賞心樓

他經常在旺角 , 太子一帶出現玩

金法國disco , 皇后disco 348 disco , cyber disco

中等身形 比較肥大舊 高5尺8吋左右

我在始向大家說出一件事,我今年只得16歲 ,半年前認識了一條仔,現在我染上愛滋病,我出生到現在,只有同他做過愛,我地好少用套的,我從來沒有捐過血,所以我肯定是他,原來佢下體個d少肉粒係花柳,佢還有淋病(最慘我有了bb,他只留給五百元叫我去家計會落左去)平日就算用套他都是叫我去家計會到買,他說平宜d, 昨天我打去問他,他竟然跟我說:「係呀,我是有愛滋的,我沒有錢去醫,所以不停溝女,同佢地做愛,再引誘他們給錢我用來醫,你只是其中一個,鬼叫你地咁cheap咁白痴呀。」之後cut了我線,但我在這一年足足借了3萬多給他,令外每次出街行街,睇戲,食飯,落disco,唱k都是我俾錢,我連亞媽俾我個d學費都俾哂佢,平日我就係條街道扮反學,等到夠鐘先可以反屋企,但現在發現他是這樣的人,我個心沈到落一個無底深淵,我不知道跟誰說,我的朋友不知道,當然家人亦不知,有冇好心人能話我知我現在應該怎樣點做好 ???????????????

其實我都唔想 ,但我個肚現在已經三個月,我好驚呀! 我已經準備好自殺!我不想再有人中招,因為有了這個病是比死更難受的。

大家小心點
大各位朋友

內容實屬真確。落力將e-mail寄比身邊所有人!!!!
多謝!!
好心有好報! Send就會有好報啦,請幫幫手 send 個信息俾人!

請轉寄>>>>>>>>>>>> 請轉寄>>>>>>>>>>> 請轉寄>>>>>>>>>>>>>

洋房

Re: 沙田隆亨村賞心樓 "鄭偉傑先生" 有冇人識??

嘩~ 堅定流架

男爵府

睇吾到張相既.....

大宅

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

[quote]由 bebe1217
睇吾到張相既..... [quote][size=large]我都係睇唔到
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

男爵府

事情去到呢個地步 你唔敢同家人講不如搵下社會機構幫下你啦 打去母親的決擇 有咩諗唔通多d係度傾出黎
lu     lu[size=xx-large] 天賜泳銅

別墅

15歲幾都好唔自愛

男爵府

算啦 佢咁細過 呢個教訓真係好大
lu     lu[size=xx-large] 天賜泳銅

侯爵府

你搵社工幫你la, 唔好諗傻事呀.......

洋房

如果你講既野係真既話.....第1:我覺得你應該同家人商量你有bb既事.第2:應該要報警告佢,你當時只係15歲,將佢有性病,aids,同差人講,等差人去拉佢..........好過你現在係度做咁多不設實際既野.......你應該學識堅強去面對你既將來.....你家人一定支持你,原諒你...........除非係你無中生有又或者同佢有仇啦...................唔好拖啦.....

大宅

shereenfanny 寫道:
如果你講既野係真既話.....第1:我覺得你應該同家人商量你有bb既事.第2:應該要報警告佢,你當時只係15歲,將佢有性病,aids,同差人講,等差人去拉佢..........好過你現在係度做咁多不設實際既野.......你應該學識堅強去面對你既將來.....你家人一定支持你,原諒你...........除非係你無中生有又或者同佢有仇啦...................唔好拖啦.....

agree

洋房

好賤的男人相photo

洋房

好賤的男人相photo
睇唔到呀!
BB200200 寫道:
[quote]由 bebe1217
睇吾到張相既..... [quote][size=large]我都係睇唔到

伯爵府

個e-mail會唔會係假架,佢既然咁憎佢,點解唔報警姐,告佢與未成年少女發生性行為都好呀

別墅

我上次都收到個email,post左上黎bk,但之前無人留意?? ?-(
看得起肩膀,放得低重擔!大家活在快樂中 :-) 開心係成功0既開始 :cheeze:

水晶宮

2020勳章

網上

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

未係..佢話佢可以去家計會買domdom, 佢當家計會係傻架, 得15..16歲肯比佢買?????????

侯爵府

?-(
我家有隻曳曳豬

伯爵府

我之前都收過, 但係內容唔合情理...........

珊瑚宮

好媽媽勳章

又係呢個post ?-( ?-(

首頁

尾頁

跳至