意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 6|主題: 39204

非常十分之唔公平

禁止發言

國民生產總值:9054

非常十分之唔公平

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

Re: 非常十分之唔公平

算啦...第時佢就知衰...因為個女知你辛苦...會鍚你多過鍚佢...

[url=http://lilypie.com][img]

洋房

國民生產總值:217

@[email protected]
唔好咁嬲la,"我發世下世一定要做男人,娶返個死老做老婆等佢受下!"你e句好好笑,下世再來個互相折磨好痛苦姐,正所謂冤冤相報何時了∼篤撐!haha

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:3747

係囉....擺係你媽咪或者親戚度幾個鐘, 自己去RELEX, 你唔好旨意D男人啦, 我個仔2YRS之前我都未試過等佢2父子單獨一齊, 我費鬼事搞到我個仔病埋呀.....

翡翠宮

國民生產總值:76971

咁你係咪真係唔爭氣搵唔到錢黎養家呀 唔會話養家咁大件事, 你搵到野做請工人已經好好多啦 冤冤相報何時了呀 :lol: 算罷啦, 你指意個男人倒不如你想做其他野時睇下有無屋企人可以幫輕下好過啦, 得個廿幾歲女就被判終身牢獄又係離譜左d 佢可能就係見你仲年青貎美怕戴綠帽, 所以等你人老珠黃後先放你監

禁止發言

翡翠宮

無曬咪無曬囉, 你想要自由之嘛又唔係想賺錢養家, 最重要係有錢出糧比個工人同個工人對個女好之嘛

公爵府

國民生產總值:27149

作為一個女人一個月搵一萬,雖然唔叫勁多...但都好好啦,請埋工人又點會用得晒呀,乜你老公諗住一個月唔只比$3320佢架,咁佢對個工人又幾好喎,哎呀...千其咪比我個工人知道呀,如果唔係...肯定佢即刻搵你呀

禁止發言

禁止發言

公爵府

其實我同你一樣,都係廿幾歲...有一個小朋友,雖然我份糧唔係要o黎開飯...但我都堅持要出去做野...唔會留o係屋企揍小朋友,因為我試過一個月自己揍bb...我真係頂唔順lor,出去做野雖然有時會好受氣,但日日返到公司可以同d同事吹下水...得閒上下bk...好快又一日,到出糧時就更右唔駛講啦...正 ,而你老公話唔想屋企多個人哩個諗法,我相信每一個有工人既家庭都會咁諗,但有個工人真係方便好多架,唔駛下下想出街時都要左諗加諗...睇下有無人幫你睇住個b喎,兩公婆又多左二人世界呢

翡翠宮

其實真係可以的話我都好讚成做一個在職媽咪的 唔係好多人可以做到全職媽咪架, 不過我知呢到有唔少, 所以我都好善霧佢地可以做得黎

男爵府

國民生產總值:7711

比我一定出黎做野!最多一放工立即返屋企睇返bb, 想去街又得, 去下食飯又得, 想買下野又得,唔洗問老公拿錢 幾好呀
Don't worry!Be happy!

公爵府

ringoivy 寫道:
其實真係可以的話我都好讚成做一個在職媽咪的 唔係好多人可以做到全職媽咪架, 不過我知呢到有唔少, 所以我都好善霧佢地可以做得黎

我都好認同ringoivy既講法,要做一個全職媽咪真係唔容易架,分分鐘辛苦過返工呀

別墅

國民生產總值:569

onon1022:

我每次見到你bb呢幅相我都想笑,因為我覺得佢笑得好得意

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:1903

其實妳個女依家幾大呀, 我揍住兩件都照出街, 我個佬果時一有時間就去釣魚... 所以依家大仔完完全全唔跟佢, 到細仔出世後(知死), 會抽時間同佢吔出街, 去吓玩具反斗城 / 冒險樂園玩 / 行旺角買魚仔等等, 所以細仔都會跟佢, 其實小朋友大咗個佬先識得後悔, 當初冇抽時間出黎倍妳吔, 妳俾多少少時間啦, 你個佬遲 D 都會後悔冇好好對妳哋的.

洋房

國民生產總值:262

pico 寫道:
其實妳個女依家幾大呀, 我揍住兩件都照出街, 我個佬果時一有時間就去釣魚... 所以依家大仔完完全全唔跟佢, 到細仔出世後(知死), 會抽時間同佢吔出街, 去吓玩具反斗城 / 冒險樂園玩 / 行旺角買魚仔等等, 所以細仔都會跟佢, 其實小朋友大咗個佬先識得後悔, 當初冇抽時間出黎倍妳吔, 妳俾多少少時間啦, 你個佬遲 D 都會後悔冇好好對妳哋的.

所以呢,有因必有果,呢個世界無話唔公平嘅。

禁止訪問

國民生產總值:4834

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.