意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 138|主題: 124990

有冇人試過在jshoppers.com買貨

別墅

國民生產總值:750

有冇人試過在jshoppers.com買貨

我見BK 有廣告,想知道 jshoppers OK ma? size ok or not

別墅

Re: 有冇人試過在jshoppers.com買貨

up

大宅

國民生產總值:1683

訂左, 不過仲未送貨, 收到貨就話你知啦!
joyce110 寫道:
我見BK 有廣告,想知道 jshoppers OK ma? size ok or not

別墅

thanks! 我棍知Dsize 足唔足?

別墅

up

大宅

2/11訂貨, 7/11就收到啦.而size很足, 你可放心.(我個人認為仲稍大tim.)
joyce110 寫道:
thanks! 我棍知Dsize 足唔足?

洋房

國民生產總值:256

要用信用咭訂購,安全嗎?

大宅

用一張信用額比較細一點的.
yiuyiu_mama 寫道:
要用信用咭訂購,安全嗎?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.