母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

民房

我個BB有黑眼圏....>.<...

點解BB瞓咁多都有黑眼圏架...唉...我一對..佢一對...!

男爵府

Re: 我個BB有黑眼圏....>.<...

會唔會係遺傳呢, 我個女三四歲開始都有呀!

珍珠宮

你地係唔係有鼻敏感??
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

民房

我個對係個女"送"俾我架...佢個對就唔知點解...仲有眼袋.....我同我老公都無喎....至於鼻敏感嘛..我無我老公有...同我個囡囡個眼袋黑眼圏有關係嗎????????????

民房

Hellocandy 寫道:
會唔會係遺傳呢, 我個女三四歲開始都有呀!

但我個女得一個月多D之喎..........

珍珠宮

我一家3口都有鼻敏感!!阿女一出世就有 :-(
我醫生話有黑眼圈有時係因為鼻敏感,令附近o既血液循環唔好!!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

Oh!

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

我個囡對黑眼圈仲強過我呀
My Two Princess

複式洋房

不如你下次帶bb去boby check 問下醫生點解啦

民房

=.=...........唔係呀....但我個囡囡出世時唔多覺有.....不過前派發覺佢多左個眼袋....繼而連黑眼圏都出埋....

唔唔唔......鼻敏感好慘喎....唔好呀..... :-(

大宅

我亞b都有黑眼圈﹗聽你們說,佢可能真的會有鼻敏感,因她成日卒鼻,最重要的,她的daddy係嚴重鼻敏感患者﹗唉﹗真慘﹗

男爵府

TwoTwo 寫道:
我亞b都有黑眼圈﹗聽你們說,佢可能真的會有鼻敏感,因她成日卒鼻,最重要的,她的daddy係嚴重鼻敏感患者﹗唉﹗真慘﹗

So, mama milk is very important to strengthen baby's immune system.
Hope your baby can drink mama milk for longer and longer time !!

Hayes mama
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊