意見反饋
義工

自由講場 今日: 6442|主題: 1024251

請問呢度有無電腦高手可以幫下我呀?

禁止訪問

國民生產總值:29496

好媽媽勳章

請問呢度有無電腦高手可以幫下我呀?

大宅

國民生產總值:2617

Re: 請問呢度有無電腦高手可以幫下我呀?

我唔係高手, 不過睇下得唔得 ?

如果係 下面 條 工具 bar ? 可以試下 在 "開始", "右" mouse 鍵, 內容, 內面可以 set 番..

如果係桌面 d icon, 在桌面上, "右" mouse 鍵, 排列圖示, 顯示圖示

禁止訪問

國民生產總值:29496

好媽媽勳章

大宅

國民生產總值:2208

咩icon唔見左?係唔係文件野....定電腦野呢?
oldcake 寫道:
我頭先整到我朋友部腦下面的功具列亂晒龍, 有D icon又唔見左, 死啦! 唔知點算! 有冇電腦高手可以教下我點樣整翻掂佢呀! 唔該丫!

大宅

國民生產總值:2208

禁"開始"--禁"所有程式"搵番唔見左icon ga file ---禁右----禁"傳送到"----"卓面當作捷徑"之後你返到卓面...就會見到個icon.....禁住個icon....拉下到功具列就ok啦

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.