意見反饋
義工

興趣嗜好 今日: 26|主題: 123230

跳至
[手機] SE W550i, K750i, W800i, 3部機, 你地會買邊部?

子爵府

國民生產總值:10086

好媽媽勳章 醒目開學勳章

SE W550i, K750i, W800i, 3部機, 你地會買邊部?

邊部最好?

大宅

國民生產總值:3218

Re: SE W550i, K750i, W800i, 3部機, 你地會買邊部?

W800i~

大宅

國民生產總值:1079

Re: SE W550i, K750i, W800i, 3部機, 你地會買邊部?

w800i

子爵府

我見 K750i 同 W800i 差不多價錢, 究竟有什麼分別呢? 邊部新D?

大宅

w800i 新d, 像素不同囉(130 同 200), 外形trend d 囉.

Sonic 寫道:
我見 K750i 同 W800i 差不多價錢, 究竟有什麼分別呢? 邊部新D?

別墅

國民生產總值:951

k750i都係200萬像素架~

洋房

國民生產總值:58

sonic: 3部買哂,要自己試下先知好唔好....

複式洋房

國民生產總值:495

w800i!!

子爵府

小魚爸, 我會認真考慮你既建議
小魚爸 寫道:
sonic: 3部買哂,要自己試下先知好唔好....

複式洋房

國民生產總值:282

W800i built-in memory is 34Mb and come with 512Mb Memory Strick Duo Pro

K750i built-in Memory is 34Mb and come with 64Mb Memory Strick Duo Pro

W550i is built-in 256Mb cannot use memory card

W800i and W550i can switch off the mobile phone function, only use MP3 function
but K750i also can upgrade the firmware to W800i
W800i now is arround $39xx
K750i now is arround $31xx
I recommend U choice K750i + 512Mb memory strick pro Duo
$31xx + $3xx

侯爵府

國民生產總值:23261

2019新春慶豚圓 2019勳章

就黎有部w900出啦, 外型同w500i差唔多, 但有200萬像素, 有黑同白兩隻色.
我等緊呢部.

大宅

nicole_leung 寫道:
k750i都係200萬像素架~

HA HA, 攪混亂左 550i 才是

別墅

國民生產總值:810

Super-Man 寫道:
就黎有部w900出啦, 外型同w500i差唔多, 但有200萬像素, 有黑同白兩隻色.
我等緊呢部.

me too

複式洋房

國民生產總值:369

幾時出?我都想買。
聽人講,800i在 開/關機、影相的速度快d ,同埋部機個 earphone 靚仔d、效果好d。我本來都諗住買800i, 但既然有新機出,多等一會也無妨。

侯爵府

國民生產總值:23261

2019新春慶豚圓 2019勳章

好似年尾, 但原來唔平, 要$5000, 太貴啦, 我可能買w800i算啦, 到時希望會再趺價啦.

寶石宮

國民生產總值:372587

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

w800i

而 w900 3g 機, 好似幾貴

子爵府

我而家用緊 Nokia 6670, 反應好似慢左少少, 之前用 SE Z600, 間中 hang 機, 唔知 SE 呢幾部機多唔多 hang 機既情況, 同埋反應快唔快呢?

大宅

國民生產總值:1879

我本人用緊k750i....老公就用緊w800i...
本來我都諗住換w550i架...
跟住去先達問價時...個sales叫我唔好浪費金錢....
功能一樣...而w550i仲要冇得插卡....
仲有影相只有130萬像...
咁我而家就等緊w900i出啦....

男爵府

國民生產總值:5006

通常手機開買之後幾耐先會跌價呢 ?
Ding

別墅

國民生產總值:762

其實我都係鐘意w800i多d~w900i無收音機...而且貴!!

我今日聽同事講好似話w800i 澤豐賣4千左右~但佢張記憶咭係1g 乜唔係全部都係送512m咩?有無人知呀~
按圖可以進入小世世的網站o(≧v≦)o

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.