意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 257|主題: 89746

有冇剪頭髮剪得靚

大宅

國民生產總值:2302

有冇剪頭髮剪得靚

有冇人可以介紹師傅俾我?我剪開個師傅冇做喇,我依家都唔知去邊度剪好?真頭痒!!!最好可以剪到好似日本雜誌

子爵府

國民生產總值:14716

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 有冇剪頭髮剪得靚

me too la, 我而家成個賊咁, 但又唔想求其搵間去剪...

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

複式洋房

國民生產總值:185

in wanchai near MTR station and opposite of Southtun Playround. 1/F.(johnston rd)
He call Terry

大宅

國民生產總值:3447

HairDo (銅鑼灣) 日本or 唔係日本師傅 都剪到同雜誌咁.

--- 2J 作品

大宅

國民生產總值:2219

Hi JJ1122,

Long time no see

Is it expensive ?????

JJ1122 寫道:
HairDo (銅鑼灣) 日本or 唔係日本師傅 都剪到同雜誌咁.

大宅

2hmama,
係呀, 幾時會見呀咁?
剪髮就$390.. 通常要似日本妹 都要電.. 又要color.. 要預千幾架. 當然以後既日子似唔似日本妹就要考你自己功力, 好明顯我無dd 功力.
--- 2J 作品

男爵府

國民生產總值:8380

hi 2h,

do you always go to HairDo? why u can't keep the hair style for long?

can you recommend a good stylist to me pls?

thank you

男爵府

國民生產總值:7590

我都想知,邊度有D好剪得好正既師傅?
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

大宅

國民生產總值:2219

JJ1122,
你o個樣咁靚, 咁日本feel, 剩係o個樣都夠殺, 唔駛理o個頭似唔似日本妹 la.....

Agree with you, 日本妹o個 d 彈吓彈吓頭, 考功力
JJ1122 寫道:
2hmama,
係呀, 幾時會見呀咁?
剪髮就$390.. 通常要似日本妹 都要電.. 又要color.. 要預千幾架. 當然以後既日子似唔似日本妹就要考你自己功力, 好明顯我無dd 功力.

大宅

greetings,
你其實係咪想問我? 我去過5次到啦. 其實佢d color 同電得算好"襟"架, 問題係我自己唔鐘意吹, 又唔識點搽gel 搽得好. 搽得重手又變成李笑好咁(成頭泅哂)..

2hmama,
玩野下嘛, 我點似日本妹呀?! 係都日本婆啦下嘛..重要係專登搽黑個隻.
greetings 寫道:
hi 2h,

do you always go to HairDo? why u can't keep the hair style for long?

can you recommend a good stylist to me pls?

thank you
--- 2J 作品

大宅

國民生產總值:2476

我4月果時都去過hair do電髮,到9月果時都仲好come, 但係果時要整id card,又周去整士左,家下好後悔... :-(
Pretty Princess Petite Prince

大宅

國民生產總值:2339

請問hairDo係邊度啊?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.