跳至

首頁

尾頁

洋房

你地bb有無"砵"口水

我bb特然不停"砵"口水

是貪玩,還是有其它因素?

她7月1日出世,只有四個月大。

大家有無此情況

侯爵府

Re: 你地bb有無"砵"口水

Hi Jefftam,

我囡囡接近3個月就開始成日玩口水, 仲"砵"到好似放屁咁聲! 不過我由得佢玩, 佢多數都係無聊先至係咁, 佢唔係玩自己隻手就係玩咀咀, 都係貪得意o者! 諗番我細個都係咁玩。 :lol:

大宅

Jefftam,
我個女都有,有時砵到成口泡,好似隻蟹咁!

民房

我bb鍾意玩口水波.

大宅

我bb都係成日 bu 口水+勁流口水+勁啜手仔,一日要換成4~5個口水肩 健康院姑娘話亞b似吽牙,所以依家日日都比個水牙膠佢咬.

大宅

same same

bbsweet

bobo媽 寫道:
我bb都係成日 bu 口水+勁流口水+勁啜手仔,一日要換成4~5個口水肩 健康院姑娘話亞b似吽牙,所以依家日日都比個水牙膠佢咬.
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

侯爵府

我成日同老公講, 囡囡好似大閘蟹咁, 整d泡泡出o黎, 唔知係咪巨蟹座bb寧舍鐘意bu泡泡呢? :lol:

子爵府

my_tabo 寫道:
我成日同老公講, 囡囡好似大閘蟹咁, 整d泡泡出o黎, 唔知係咪巨蟹座bb寧舍鐘意bu泡泡呢? :lol:

可能係呀,因為我囝囝都係玩口水整d泡泡出o黎,真係好似大閘蟹咁! :mrgreen:

大宅

據專家講,BB"bu"口水是為日後發某些音作準備喎,大家可以放心。

侯爵府

HoWangMami,

如果囡囡真係一隻大閘蟹, 我第一個就食o左佢落肚。

HoWangMami 寫道:

可能係呀,因為我囝囝都係玩口水整d泡泡出o黎,真係好似大閘蟹咁! :mrgreen:

子爵府

my_tabo 寫道:
HoWangMami,

如果囡囡真係一隻大閘蟹, 我第一個就食o左佢落肚。

[quote]

[/quote]

咁我一定係第二個食人既mami啦!

侯爵府

HoWangMami,

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

咁我一定係第二個食人既mami啦!

大宅

Waii,咁弊啦,我囡囡bu左一輪口水,而家又唔bu啦,咁佢發音掂唔掂 ?-(

民房

有呀!都已經""砵"左好耐啦!我仲叫婆婆唔好帶bb去o甘多銀行,廢時比人話大閘蟹來啦!唔係幾好啦!
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD6/100706/103880.11846796.gif[/img]

民房

我BB整天玩口水, 又"算"手指.

首頁

尾頁

跳至