母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

別墅

bb肚痾?係唔係人奶問題?

我bb呢幾日扭好耐先痾到,
一痾就噴出黎, 好似d黃色既顏料咁.
無一粒粒既..已經3.4日啦..
但係我無亂食野..
請問係咪正常?
(((我bb一日2餐食7oz人奶..4餐食s-26

男爵府

Re: bb肚痾?係唔係人奶問題?

oc2005:

噴出來我想是正常的,因為我B都是這樣,但如果大便沒有粒粒,咁應該係吐呵,快D去看醫生.食人奶都可能腸胃唔舒服,因為BB成日食手指,周圍lai

複式洋房

我個bb痾屎都係噴出黎 不過就有一粒粒 所以我諗嘖出黎係正常

我都有個問題:
bb由上星期開始已經每日只係痾1-2次屎 每次痾好多 點之呢2日又好似之前咁 一食就痾 每次痾小小 咁又係唔係正常呢 點解又會變番一日痾好多次屎呢

子爵府

我阿B一日都痾兩三次O架,仲每次都好多,呢排D細碼片太細,差唔多次次大大都攪到我同佢都一身係...

子爵府

o甘痾如果痾唔出個日會唔會食少o的
我阿B 兩無痾啦!
唔係好肯食o野

男爵府

你BB得一個月多點,係唔係應該日日有得呵,兩個月以上應該會減少,你BB係唔係食唔夠??

男爵府

我個 b 得十一日大, 但每日痾起碼 6-7 次, 全部都唔係一粒粒, 係一"pet pet", 有少少"榨", 咁樣正唔正常? 佢暫時都係全人奶.

伯爵府

我諗如果唔係只係水都算OK既,我個B到依家3個幾月都仲係咁架,佢痾O個D都係一pet pet有少少榨,有時深黃色有時淺黃色,佢地食人奶既應該係比較水D既,唔洗擔心喎~
大b駿逸細b駿晞

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊