美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: ++ 香薰購物狂集中地 ( part 8 ) ++

Jenny
唔好唔開心啦, 你諗住每日返工只係為搵錢比自己扮靚上網傾計, 個d妖魔鬼怪通通都係過路人, 咁你唔會care人地講乜嘢, 你就會開心嫁啦

伯爵府

咁都要搽得晒先得架! 擺到變化石~

godiva 寫道:
mcmug,

hee hee !!

solid parfum--好平ma

伯爵府

jenny,

基本上間間公司都係咁架啦
我諗你係太

伯爵府

Neroli ,

solid parfum--L'occitane 的香精膏

伯爵府

godiva,

咁你計下要訂幾多料同 ShirleyC 訂啦~
mommom 話叫個個自己訂野喎, 因為同 shirleyC 訂都有 10% off, 唔駛 group order~

伯爵府

mcmug,

怪師傅--cheap & quite good ar

Pls click here

大宅

你地d posting好快呀, 我只係出一出去研究阿囝的nursery, 咁又2,3版

各位, 比d意見我, 其實好唔好比小朋友返nursery呀???d人話小朋友一返學就好易病, 所以唔好比佢地返nursery, 等佢地大d, 抵抗力好d, 先返k1會好d

但係on the other hand, 有d人又話d小朋友早d返學學下群體生活, 對佢地第日返k1或者interview K1, 都會好有幫助

all, 比d意見我呀

伯爵府

godiva,

係時候開 Part 9 喇!

伯爵府

mcmug,

個個自己訂野--So 自己 make red wine mask???

?-(

子爵府

大廚勳章

honghong,

多謝你呀, 我都知d衰人就係想激我, 等我嬲, 但係我會扮若無其事咁, 但返到屋企就會諗點解d人成日要做埋d害人但不利己既野, 佢都冇好處

伯爵府

[size=xx-large]Pls go Part 9

Part 9 in here

大宅

其實我都知知地,所以淨係敢係度 ,我係電話度係唔該前唔該後架..
mcmug 寫道:
chong,

咁前日寄, 最快都今日啦~
你都冇計架啦, 鬼叫自己買漏咩, 佢肯特登去 post office 寄返比你仲想點喎~果十幾蚊......第二 d shop 采你都傻架! :mrgreen:

子爵府

大廚勳章

honghong,

其實你所講既兩樣野都啱, 但要睇你點諗, 好似我女女咁, 我冇俾佢讀nursery, 因為我見哥哥一番學就病到七彩, 頭個月都返唔到幾日學, 但醫生就兩,三日見一次, d小朋友係學校係好容易互相感染, 一個病有時就全班都病架la, 我就寧願等佢大d先返學 (純粹個人意見)

侯爵府

侯爵府

OSIM just send me a message and said I can have a 20%discount to buy one of the OSIM item tomorrow with my OSIM fan card. Any one has interest on it, please let me know. Tomorrow one day only

伯爵府

mommom,

去 part 9 呀

侯爵府

臭豬豬,
godiva - 要x3份(at least 5

侯爵府

godiva,

what is solid parfum?
godiva 寫道:
多利是,

L'Occitane --solid parfum

我有齊所有味,因太便宜了.

伯爵府

[size=x-large]都話去 part 9 咯! 盲毛!

男爵府

好媽媽勳章

一日一夜無on-line,溫書先.

首頁

尾頁

跳至