跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

祝1104梁凱晴小朋友一歲生日大快樂

[size=x-large]
[size=large]健康活潑
[size=large]聰穎過人
[size=large]越大越靚
[size=large]人見人愛

我要變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你

大宅

Re: 祝梁凱晴小朋友一歲生日大快樂

梁凱晴小朋友

[size=x-large]身體健康, 精靈過人

男爵府

祝凱晴姐姐

[size=large]生日快樂,身體健康,越大越靚女.

瑤瑤妹妹上

伯爵府

凱晴妹妹
你爸爸媽媽同我好有緣ga
咁你同我唔知又有無緣呢
[size=large]祝你生日快樂
聰明伶俐

子昂小哥哥

侯爵府

祝健康活潑,聰敏過人!
[size=medium]生日快樂!!

侯爵府

follow ~~
kyleung 寫道:
祝健康活潑,聰敏過人!
[size=medium]生日快樂!!
謙謙在2004年10月29日出世了!

大宅

子昂小哥哥~

我地梗係有緣呢! 一家三口有兩個同月同日生
我媽咪話你好靚仔呀!

凱晴妹妹

大宅

多謝咁多位 靚EE & 俊uncle 的祝福!!! 我照單全收

凱晴bb上

民房

凱晴姐姐, (我夜晚十一點幾出世, 我諗我應該係叫妳姐姐)

生日快樂呀!

我都啱啱食完我個生日蛋糕, 依家要去訓覺嘞!

今日真係好開心!

與妳同年同月同日生的梓希上
我係041104出世的零舍曳曳馬騮仔! Moses' Album oct 2006 ->梓希全接觸 之 快樂小王子

男爵府

2020勳章

凱晴,

[size=x-large]生日快樂!身體健康!人見人愛!

子爵府

snowman 寫道:
凱晴,

[size=x-large]生日快樂!身體健康!人見人愛!

[size=small]My little baby Vivian !

子爵府

好媽媽勳章

祝生日快樂...身體健康...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

[size=large]晴晴:
祝生日快樂

大宅

多謝咁多位 靚EE & 俊uncle 的祝福!!!

Thank you very very much !

凱晴bb上
:mrgreen:

伯爵府

小凱晴
快高長大!
健健康康!

首頁

尾頁

跳至