意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 28|主題: 154062

[屯門區] 海翠花園商場..

侯爵府

國民生產總值:20146

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

海翠花園商場..

請問有無人知海翠花園商場幾時會"重光"

我都幾鐘意行呢個場 (係行吉之島以外既選擇)

大宅

國民生產總值:2056

Re: 海翠花園商場..

如果我無記錯應該喺十二月定一月會開, 聽人講會有百佳superstore 同露天茶座, 我都想佢快啲開, 啟豐唔好行, 啲舖又細, 有時想去supermarket要去到蝴蝶村商場咁遠, 真喺好唔方便。

男爵府

國民生產總值:6097

冇左海翠過馬頭好似冇野行咁

大宅

國民生產總值:3429

佢地好似想起兩層,係輕鐵個area好似加多層!

伯爵府

國民生產總值:15915

HonBBMaMa 寫道:
佢地好似想起兩層,係輕鐵個area好似加多層!

我都覺喎,依家嘅工程好似進行得如火如荼

珍珠宮

國民生產總值:40815

百佳superstore ~~正

洋房

國民生產總值:326

仲有銀行都話會開返

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:2536

但係聽講好似冇茶樓! :cry:

男爵府

國民生產總值:9551

好媽媽勳章

快D開就好喇~~我三月搬入黎佢又咁arm執左大修
真慘~~而家日日過蝴碟村買送 行好遠~~
我老公己經話想又搬喇.
十二月佢趕唔趕得切 而家整到好似整左一半~

男爵府

國民生產總值:5339

熱鬥小馬 寫道:
仲有銀行都話會開返

唉!我都好想佢開呀!宜家去匯豐入錢要去到吉之島,煩到死 :evil:

洋房

國民生產總值:326

sylviawong 寫道:

唉!我都好想佢開呀!宜家去匯豐入錢要去到吉之島,煩到死 :evil:

Agree!!!仲鬼咁多人,次次都排好耐

版主

國民生產總值:67313

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

問過 '十五街'老闆娘, 佢地要出年3月sin 番黎海翠開鋪 wor~ ng g 係咪工程又延遲咗 le???

洋房

國民生產總值:33

JasmineBaby 寫道:
問過 '十五街'老闆娘, 佢地要出年3月sin 番黎海翠開鋪 wor~ ng g 係咪工程又延遲咗 le???

咁大鑊

禁止訪問

國民生產總值:7727

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.