自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

OSIM~~最新減肥腰帶

今日中午無啦啦行街~~經過左OSIM間野~~

見到D~~售貨姐姐個個都咩住條野~~好奇地

中左入去~~OH~~試完忍唔住買鬼左~~佢聲

稱話可以減腰圍~~因本人有條水桶腰~~

原本$1380~~,同家姐一人一條~~節左都係$1311~~

等我試完話過你地知WORK唔WORK~~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:~~ KARIS ~~

侯爵府

好媽媽勳章

Re: OSIM~~最新減肥腰帶

做你生意又幾鬼易o架bor......

男爵府

Hi, esther1029,

你試完一定要番黎報料呀, 我生完仔之後都有條水桶腰呀. 如果係有效的話, 我都想買一條呀.

大宅

哈哈,我琴日都買左條呀~~ :mrgreen:

佢講到好掂咁,所以我都忍唔住買左條黎試吓..hee~

大宅

OTO 都有條類似嘅, 有冇人買咗, OSIM 同 OTO 兩條又有咩分別? 但價錢就好似兩條差不多$1,3XX.
但有個朋友個朋友買咗條OSIM, 用後皮膚敏感, 你地有冇咁嘅情況出現?

大宅

AnnLok 寫道:
OTO 都有條類似嘅, 有冇人買咗, OSIM 同 OTO 兩條又有咩分別? 但價錢就好似兩條差不多$1,3XX.
但有個朋友個朋友買咗條OSIM, 用後皮膚敏感, 你地有冇咁嘅情況出現?

I think Osim products more reliable..

男爵府

我都有買, 仲用

大宅

請問為何會引起痕? ??? 是物料問題 ????

?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

[quote]
牛奶仔 寫道:
我都有買, 仲用

別墅

係呀,你試完一定要番黎報料呀, 我生完仔之後都有條水桶腰呀. 如果係有效的話, 我都想買一條呀

男爵府

我都買佐OSIM減肥腰帶,我覺得能減肥(水桶腰)的功效就微D啦,可能每日用,用上1年or above有效都唔奇,我唔敢包,我而家當按摩用都幾好的

別墅

返左屋企之後~~試左喇~~梗係無咁快見效啦~~

不過真係比佢震到痕痕地~~基本上就算玩完"呼拉o"都會痕

痕地既~~所以我無理到~~一於震多幾次~~一心諗住

可以快d見效~~hehehe~~

:mrgreen:~~ KARIS ~~

大宅

醒目開學勳章

I also want to buy, but I don't know which one is better, is OSIM or OTO? can anyone give suggestion?
Thanks you so much

大宅

I got both of them. I buy Osim for my hubby and Osim for me because my hubby is always out of town.

Osim have 2 motors more powerful, OTO have 1 motor only.

For both items claim automatically stop while it is overheated. For OTO, you can play about50-60 mins but longer time for Osim.

Osim has the following additional function:-
1. Power level for Automatic program
2. Heat
3. Storage bag

However, I cannot judge their effectiveness as I just brought them recently.

Saladmi

子爵府

esther1029 寫道:

原本$1380~~,同家姐一人一條~~節左都係$1311~~

等我試完話過你地知WORK唔WORK~~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
咁你快d試啦因為我都想買
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

大宅

esther1029 寫道:

水桶腰<<~~真抵死.....我要唔要買幾條駁長先用得呢..?

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我早幾日都買左Osim Uzap,
放心喎,佢有條extension belt,
肥一肥都圍得晒。
我Oto 同Osim 都試過,
最後買左Osim。

先講Oto,佢係強力過Osim的,
佢得一個摩打係中間,
好鬼死震,仲係constant speed,
我用左唔夠5分鐘好想去大大….
之後我仲好想嘔,我諗我唔受得大力。
佢個控制器係內置係腰帶中間位置,
如果你將腰帶放在背後按摩,
隻手去唔到後面開關同轉大細力。

Osim 有兩個摩打係左右,
佢細力D同有programme,
唔係constant speed,有快慢輕重。
亦可選擇manual 速度,
受得大力可去到5度。
佢個控制器分開的,一路用可加減,
咁爬係度震pat pat 都可以。

減唔減到肥就未知,
但用黎按摩都唔錯。
我老公話放在肩膀上最正,
但我唔鐘意個頭太震覺得唔舒服!

子爵府

哎呀.. 咁你地快d試試啦!! cos我都想買呀, 不過唔知好唔好用
我都有兩個friends上個week買左, 不過暫時都未可以見到有效果囉!

男爵府

hashtag影視迷勳章

我都買左條OSIM比老公, 佢用左兩個月, 不過就唔覺佢個肚腩細左, 但係佢話通便便就無得頂, 次次震完都有得去.

男爵府

2024年龍年勳章

我用無痕, 我男友用就話好痕<--次次痕到係道"r"邊r邊笑添.... 因我地2個都係隔住衫.. 個sales 都話有d人會痕, 有d5會.....

我2月頭買 ...過完年食多左野.先諗住買, 原本110lbs.2月尾108, 宜家106 ...

但冬天用osim有熱能...暖暖地好正 ..夏天可以關左個熱能都ok...

但我見oto哥條無出風口..我驚好易壞..osim用緊哥時, 你係個hole上面放隻手指係道,都feel到出風...

洋房

買啦..買啦.....

uzap 一推出我已經買左 ( 大若 $1400 ).....之後玩左一輪......係有 dd 效

冇幾耐 osim 再推只跑馬機.....promotion 時賣 $4888,我即買左. 而家加左價, 升左值, 去到 $5888.

架跑馬機重正, 日日都有玩.條大脾跟鬆哂 行街冇以前咁累.

( 先講明, 我唔係osim 的人  )

首頁

尾頁

跳至