興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人用緊Sharp SX313?

收得好唔好呀?
我好想買綠色果部呀

侯爵府

Re: 有無人用緊Sharp SX313?

我都好想買,但數碼x太多條件,所以都依家都未去出...唉 :cry: :cry:

大宅

有咩條件呀? 齋買機都ok 架??

洋房

請問有冇mp3鈴聲呢?

侯爵府

如係smartone出(因我係用smartone),唔可以換咭就要$2980,可換咭就要$37xx,仲要轉佢個3G plan同埋係佢嗰度trade部舊手機....如係其他電器舖買行貨要$39xx
rubyl928 寫道:
有咩條件呀? 齋買機都ok 架??

侯爵府

星仔媽咪 寫道:
請問有冇mp3鈴聲呢?

[size=large]冇mp3鈴聲架

大宅

hola 寫道:
如係smartone出(因我係用smartone),唔可以換咭就要$2980,可換咭就要$37xx,仲要轉佢個3G plan同埋係佢嗰度trade部舊手機....如係其他電器舖買行貨要$39xx

嘩... 都幾低能喎.... 我唔鐘意trade 舊機又唔得
唔用3g 又唔得.... 唔怪得你無出啦

我都係驚佢收得差咋.... 仲未搵到有人用緊 :-( :-(

侯爵府

喂喂~~我決定星期六去出喇(要等我個FD比部爛手機我 ),
出完話你知好唔好用
嘩... 都幾低能喎.... 我唔鐘意trade 舊機又唔得
唔用3g 又唔得.... 唔怪得你無出啦

我都係驚佢收得差咋.... 仲未搵到有人用緊 :-( :-(

別墅

我唔係好明咩意思, 可唔可以解釋下? 唔該!

hola 寫道:
唔可以換咭就要$2980,可換咭就要$37xx

大宅

hola 寫道:
喂喂~~我決定星期六去出喇(要等我個FD比部爛手機我 ),
出完話你知好唔好用

好呀好呀........... 我等著你回來... 我等著你回來......

別墅

所謂的 sim lock.

唔可以換咭 = 只能用 Smartone 張咭(個台)就要$2980,

可換咭 = 能用 其他台 張咭 (3, Sunday,...) 就要$37xx

自己解唔到

男爵府

我有fd 去mk 搵人解sim card lock 收 $500

侯爵府

[size=large]Sorry [size=large]星仔媽咪[size=x-large]係有mp3鈴聲架(用MMF下載)
hola 寫道:
[quote]
星仔媽咪 寫道:
請問有冇mp3鈴聲呢?

[size=medium]冇mp3鈴聲架 [/quote]

男爵府

我用左差不多1 個月,ok la,不過d鈴聲細聲d。最慘係我出左幾日之后就出橙色同綠色,我好鍾意綠色... 唔知有冇得換(學)呢?

大宅

hola
出左拿?

比比
咁收得好唔好呀?

侯爵府

鎖你呀ruby唔記得覆你添(呵呵呵呵呵,掛住攪機),
smartxxx平咗呀,$2280(好似係"張單係屋企....lock咭)出咗部綠色
簽咗14個月生滋plan,其實lock咭都ok,smartxxx14月後會免費同你解,
如你14月內要解要收你800,但如你搵街外解咗又比佢知要收你2000蚊架,
接收好,通話好但鈴聲細聲咗ddd
(不過我係網上dl咗d大聲鈴聲都ok架)
hola
出左拿?

大宅

HOLA
算你而家覆返我啦~ 我轉唔到plan
我本身個plan 未到期
所以一定要齋買機呀 :-( :-(

[size=x-large]綠色~~~~~~ 好靚呀!~~~~~~~~

民房

del

侯爵府

ruby:
你試吓跟smartxxx講個plan加落去得唔得,
因真係抵好多呀~~
[size=large]綠色~~~~~~ 真係好靚靚架!~~~~~~~~
HOLA
算你而家覆返我啦~ 我轉唔到plan
我本身個plan 未到期
所以一定要齋買機呀 :-( :-(

[size=x-large]綠色~~~~~~ 好靚呀!~~~~~~~~

民房

聽聞不好用

首頁

尾頁

跳至
熱門主題