意見反饋
義工

產前產後 今日: 10|主題: 241064

大肚五個月後可否行山呢?

大宅

國民生產總值:4058

大肚五個月後可否行山呢?

如題

男爵府

國民生產總值:7255

Re: 大肚五個月後可否行山呢?

如果你無大問題.........而行既路程唔係太難既........應該ok........我陀住7個月大時........都有去行山........唔太多斜路........慢慢行.........全程45分鐘.

大宅

國民生產總值:4496

個肚唔太重, 行既路程需時唔耐, 冇斜路, 都可以行下既
行鋪左石c 路果d 就安全d囉
2子之母

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:8938

I walked a lot when I was pregnant.. I even ran...

別墅

國民生產總值:861

沒有問題的, 我每天都行

大宅

國民生產總值:2106

我由剛懷孕到而家一直都有行,行多d好喎,夠運動第時生都生得易d,行到累時咪抖一陣lor,條氣順返又行過,我個個星期都同狗狗去行山4個鍾 當然唔好行太崎嶇的路啦!

不過真係明顯比以前冇咁夠氣 :mrgreen:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.