跳至
[2005年] huggies尿片

首頁

尾頁

大宅

huggies尿片

今日收到張huggies優惠卷 :

nb 一箱(6包).............$200
s 一箱(3包)...............$200
限住買2箱

底唔底呀???

你地會唔會買??

大宅

Re: huggies尿片

你可以去附近藥房問吓
new born & small size
是那一款幾多$

禁止訪問

大宅

heiheima05,
THX !!

美心,
我知邊隻,中有SAMPLE 天,係未用過(bb未出來) :lol:
0甘你知唔知價呀??

大宅

我仲諗緊買pampers好定係huggies好, 最衰huggies冇尿濕顯示呀, 仲有我幾個friend都話條片好大, 剛出世既bb吾係好fit, 仲有d bkmami話吸力麻麻同硬d. 你地點睇?

複式洋房

頭一個月用pampers, 因比較柔軟同合身,大隻d先用huggies,雖然huggies冇尿濕顯示,如果找到old version就好嘞,佢柔軟同夠高腰,唔易漏尿.new version (with green tea) 冇咁高腰和軟身

子爵府

我有friend話huggies要到大碼尿片至好好用,
size又fit又抵用...........但NB至中碼都吾ok wor ~~

大宅

.............甘照 Daimaru 講,頭一個月用pampers, 大d先用huggies 啦!!!

首頁

尾頁

跳至