意見反饋
義工

自由講場 今日: 2694|主題: 1023226

咁究竟朱詠婷的丈夫是否譚 詠 麟呢?

禁止訪問

國民生產總值:2076

咁究竟朱詠婷的丈夫是否譚 詠 麟呢?

珍珠宮

國民生產總值:38284

2019新春慶豚圓

Re: 咁究竟朱詠婷的丈夫是否譚 詠 麟呢?

好似話大婆批准佢同第二個生bb麻
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

珍珠宮

國民生產總值:38284

2019新春慶豚圓

生左無理由要仔唔要x掛...
不過男人有錢,得一個二奶咪算絕囉~
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

國民生產總值:2208

伯爵府

國民生產總值:17023

好媽媽勳章

米妮~~minnie 寫道:

公爵府

國民生產總值:27587

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

國民生產總值:11359

WENDY 當年是歌迷會會長, 後尾同alan發展,
生埋個仔, 莎莉都知, 件事公開左好耐喇~
TKOP,  求你拜你,唔好再死纒住我、咬住我、回覆我!!!!!

複式洋房

國民生產總值:220

I Love AH :-D :-D

男爵府

國民生產總值:6880

王國長老

國民生產總值:52981

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 王國長老

我記得n年前睇過八卦雜誌,
說莎莉只一心向佛,所以….
亞倫咪同呢個太太生埋仔囉。
有時都好難講的,
佢都同呢個太太咁多年都係呢一個,
又無咩傳佢同第D女人,好好架喇。

珍珠宮

國民生產總值:49463

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

咁究竟Alan有冇同"莎利"/"Wendy"正式結婚架?
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

子爵府

國民生產總值:11359

佢同莎莉有正式結婚, 同wendy就唔知喇,
不過, 都唔係main point.

TKOP,  求你拜你,唔好再死纒住我、咬住我、回覆我!!!!!

大宅

國民生產總值:4918

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.