跳至

首頁

尾頁

男爵府

嵐豬仔見紅肚痛入院啦 (11月5日)

嵐豬仔,
祝母子平安, 一切順順利利..
我地成班 BK 媽咪會為你打氣..你加油呀...
我地等你嘅好消息...
祝你生個肥肥白白嘅bb啦...!!!!
good luck and all the best!!!

公爵府

Re: 嵐豬仔見紅肚痛入院啦 (11月5日)

嵐豬仔,

祝你順順利利生個肥肥白白既 bb, 母子平平安安

加油呀...........

大宅

嵐豬仔
我地bk媽媽同你打氣,努力加油!
祝你順順利利,母子平安。

伯爵府

嵐豬仔:加油呀,希望細豬俾俾面唔好玩咁耐就出黎同你say hello•

子爵府

yeah, 又有喜事喇

嵐豬仔,
努力呀, 我地全體BK媽咪同你打氣, 比心機呀, 等你好消息呀

禁止訪問

複式洋房

嵐豬仔,
祝你順順利利生個乖乖豬! 努力

男爵府

嵐豬仔,
俾心機呀~~
我地支持你~~~

子爵府

嵐豬仔,

祝母子平安

返來記住報告瑪麗情況, thanks!

子爵府

嵐豬仔,
希望細豬快D出黎見你啦~~

別墅

嵐豬仔,

加油呀!!! 快d生完講d感受比我地聽
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

複式洋房

嵐豬仔,

祝你生一個健康的bb,加油呀!

男爵府

嵐豬仔, 你努力呀!我地支持你!
希望你同bb都健健康康!yeah!
希望快d有消息啦, 好心急呀!

伯爵府

嵐豬仔,

恭喜曬 !!!!
祝妳產程順利....生個肥肥白白嘅 BB

5 號見紅, 細豬好鍚妳....如妳所願 ---> 5 號出世
我仲等緊, 細佬好似無物動靜想今日出黎....

Anyway,
我地成班 BK 媽咪會為你打氣..你加油呀...
我地等你嘅好消息 & 睇 BB 精彩既相.

Mandy

複式洋房

嵐豬仔,

祝一切順順利利, 生個肥肥白白嘅bb!!!!

伯爵府

[size=medium]報告 !!! 嵐豬仔今朝 10:59 分生左小豬仔啦 !!!

[size=large]恭喜妳 !! BB仔 重 7 磅 4 安士 !!!

嵐豬仔, 當我報告完妳既生仔直擊報導之後.
我可以好肯定令 11月未生既媽咪 為之嘩然, 仲要恨到流曬口水.
上次, 妳同我講生大豬時. 由大痛到大豬出世都唔洗 3 個鐘
就已經恨到我 C 啦...果時我仲話妳好好福氣. 今次, 妳仲[size=large]

而家係詳情直擊報導 :
嵐豬仔今日 6 點幾個肚有小小唔舒服, 去厠所見紅. 跟住坐
到 8 點就入院. 佢話其間唔痛. 到左 10 點就穿水, 穿完水
開始勁痛, 到 10 點59分 小豬就已經出左世啦 !!

最令我嘩然既係 :
1. 大痛都係唔洗 1 個鐘就已經可以...生左 小豬 啦 !!
2. 嵐豬仔今次唔洗剪會陰. 佢話祗係烈左小小. 醫生同佢補
....左 1 針 咁大把 <<<-----好 "正" 呀, 又唔會點事後痛.
3. 小豬好乖...嵐豬仔想佢 5號 今日好日出世. 果然聽話 !
4. 小豬好醒, 係 9-11點吉之間出世. 過多 2 分鐘, 時辰就會
....由吉--> 轉左做 "中". 識得簡 "吉" 時出世, 的確醒目.
5. 小豬簡今日出世 3 不沖. 一不沖父母, 二不沖亞哥.

嘩.....簡直 [size=large]"正" 到痺呀 !!!

直擊報導完畢 !!! OVER !!

Mandy

伯爵府

嵐豬仔,

今日, 我答應幫妳 check 既資料,
小B 今日出世係 蛇 日 沖 豬 年
[吉時祗有: 11-1am, 9-11am, 3-5 pm, 7-9pm]

妳既生肖, 理想生肖配對係 :屬豬,屬兔,屬馬
...........不理想生肖配對係:屬牛,屬狗,屬鼠

老公既生肖, 理想生肖配對:屬猴,屬鼠,屬雞
...........不理想生肖配對係:屬狗,屬龍,屬兔﹝害﹞

大仔既生肖, 理想生肖配對:屬雞,屬牛
...........不理想生肖配對係:屬豬,屬虎,屬猴

生肖屬雞的BB,較理想生肖配對:屬蛇,屬牛,屬龍
.................不理想生肖配對係:屬兔,屬雞,屬狗﹝害)

恭喜妳 !! 妳身邊 3 個仔 [老公 + 大小豬] 都係 六合 夾
既生肖. 彼此和睦 又 可以互相有助力 ---> 正.

妳係唔係 .... 夾過先 生 BB 嫁....咁 "正" 既.

Mandy

大宅

嵐豬仔

恭喜晒呀
"恨"c人喇~痛一個鐘~
嘩~小豬都幾重喎~七磅幾~有時間要比相我地睇呀~

男爵府

嵐豬仔,
恭喜晒呀, 好鄧你開心呀...!!!

子爵府

嵐豬仔,
恭喜晒呀 yeah

首頁

尾頁

跳至