夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

李生7號生日啦~~入黎幫幫手~~

李生7號生日啦, 大家可唔可以幫幫手同佢講聲生日快樂, 等佢比我上多d bk~~ 我會叫佢7號黎睇, 等佢都覺得bk d兄弟姊妹好有人情味~~~

佢成日話上網吹水d人個個都好假, 我同佢講過N次, 我話bk呢度唔係架, 我現在身邊好多bk姊妹變哂出黎見面/傾電話的朋友啦!!

多多支持

男爵府

Re: 李生7號生日啦~~入黎幫幫手~~

等我做第一個先!!!

[size=large]老公,7號就係我地結婚後你第一個的生日,希望你開開心心,身體健康,工作順利!!

[size=x-large]老公老公,I LOVE YOU,我好愛你架!!

大宅

李生,
生日快樂~~

公爵府

2020勳章

Happy Birthday to Mr.Lee

不過我想話比亞mr.lee知道我地bk既媽咪係好真架,因為大家都唔知大家係邊個,無需講大話呀!

該用戶已被刪除

別墅

Happy Birthday To You! Happy Birthday To You!
Happy Birthday MR LEE! Happy Birthday To You!

祝李先生
年年有今日, 歲歲有今朝,
福如東海, 壽比南山,
身體健康, 萬壽無彊,
生日快樂, 心想事成,
三年抱兩, 百子千孫,
個老婆越嚟越靚, 身材越嚟越正! 嘩哈哈.................
因為愛...所以等待...

別墅

李生:
Happy Birthday.
活在當下, 知足常樂 境隨心轉, 輕安自在 ;-)

別墅

李生:生日快樂,幸福快樂!

baby951104
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/671602/ef1.jpg[/img]

民房

Mr. Lee,
Though I have not met you before, wish you happy birthday.
Wish that you will have a baby as your birthday gift.

李吳知道, work hard hard ar!!
I love hubby piggy forever!!! Why will our baby join us???[br] ***Baby baby, we are waiting for you. When will you come??...We will be great mom and dad. Come come!!! Don't let us wait too long!! Hope you are a baby girl!!***

大宅

李先生:

祝你生日快樂, 心想事成! 日日開開心心!!!

男爵府

2020勳章

李生,
祝生日快樂!
祝生活愉快!

男爵府

mr.lee

happy birthday ar ~~

複式洋房

李生,

生日快樂, 心想事成

伯爵府

2020勳章

[size=x-large]Happy Birthday la....Mr.Lee

[size=large]祝你 心想事成 身體健康 日日開心

[size=medium]你快D同亞李吳知道講你知道佢係好愛你啦!

大宅

15週年勳章

李生:
happy birthday!
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD4/78272/banner00.gif[/img]

別墅

[size=large], !

別墅

李生:
Happy Birthday

複式洋房

李生,
生日快樂,李太和bk好多姊妹一樣,一條心,希望你都支持佢啦,丈夫對妻子的支持係好緊要的,路要是一齊行,即使多艱辛都不怕。

大宅

李生,
生日快樂﹗
我的BB要健康快樂成長﹗ :-D :-D :-D :-D :-D

別墅

李生:
生日快樂~~~~~

首頁

尾頁

跳至