跳至

首頁

尾頁

別墅

呀b今日打左六合一,而家好好訓

呀b今日打左六合一,而家好好訓,但係無發燒,有無問題?有無媽咪有經驗? ?-(

子爵府

Re: 呀b今日打左六合一,而家好好訓

我阿B打完O個日都係好好瞓呀,我每次餵奶都幫佢探熱,應該冇問題O既。

別墅

原來呀b有燒38.2度

puipui73 寫道:
呀b今日打左六合一,而家好好訓,但係無發燒,有無問題?有無媽咪有經驗? ?-(

男爵府

我知道耳探的溫度一般都比較高,但幾多度先叫fever?

大宅

ill 寫道:
我知道耳探的溫度一般都比較高,但幾多度先叫fever?

耳探計使用說明書上有講 ... 印象中係 38.5 度 ........ 你地 check 下說明書啦 ~~
碧姍小說 http://pighillstory.blogspot.hk/

子爵府

而家d "無菌"六合一針,打完之後唔係個個b 會發燒架,
你放心啦。

別墅

我bb昨晚係有小小燒,而家無燒啦

LongYin 寫道:
[quote]

而家d "無菌"六合一針,打完之後唔係個個b 會發燒架,
你放心啦。[/quote]

首頁

尾頁

跳至