意見反饋
義工

產前產後 今日: 11|主題: 241049

太殘忍啦!

複式洋房

國民生產總值:101

太殘忍啦!

我剛剛上yahoo睇到e段新聞:

荃灣仁濟醫院一個女洗手間凌晨發現棄嬰,身上仍有臍帶,警方急欲會晤這名男嬰的親人。

在凌晨約二時二十分,一名三十二歲男子在仁濟醫院內一個女洗手間外等候朋友時,聽到一名女子在洗手間內大叫,並見她隨後自洗手間衝出。其後,該名男子發現洗手間內一個廁格的垃圾筒中放有一名赤裸男嬰。他於是向警方報案。

被遺棄的男嬰體重約二點九公斤,身高約二十五厘米,被發現時臍帶尚未脫落。

警方呼籲男嬰的家屬或親人或有資料提供的市民,特別是該名在洗手間內大叫及隨後衝出的女子,盡快致電2417 5223或2417 5224與調查人員聯絡。

點可以做個咁不負責任o既媽媽???

HI HI :-D

洋房

國民生產總值:78

Re: 太殘忍啦!

咁都得!D bb咁可愛、咁得意。都唔知點解D人咁忍心。

該用戶已被刪除

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

唔想要bb...就唔好攪男女性關係...如果要攪...就一定要做足安全措施...生左又唔要...點可以咁架...

[url=http://lilypie.com][img]

侯爵府

國民生產總值:20300

我就當囡囡係寶, o個個不付責任o既女人就當bb係草都不如, 個bb真係好慘呀! :cry: :cry: :cry:

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.