自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

查屎X(辦兒童專家)

這個網站的電台節目討論區强批這專家。

http://www3.discuss.com.hk

民房

Re: 查屎X(辦兒童專家)

睇唔倒喎!

不過呢位"專家"真係非常跟紅頂白、見高拜見低踩、知少少扮代表、成日屈啲拍擋講錯嘢唔識嘢跟住就炫耀自己踩住人上,其實佢真係收歛咗,以前嘅拍擋冇娛樂圈後台,罵到狗血淋頭,真係慘不忍聽,所以聽到佢就轉台,呢啲都唔係最緊要,請佢真係唔好再扮兒童專家,荼毒我哋下一代,身教真係好重要架

子爵府

AGREE.I DON'T LIKE HER MANNER EITHER.
SHE THINKS SHE'S 100% CORRECT ALL TIME AND VERY MEAN TO THE RADIO AUDIENCE.I DON'T LIKE HER SHOW.

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

完全同意 聽到呢個女人把聲就好頂唔順, 直頭係一個超級大8婆, 所以我聽瘋show快活人.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我都唔鍾意聽佢成日鬧人!

大宅

[size=large]佢正一攞正牌做八婆!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

EVA222 寫道:
極無修養的八婆主持人,林曉峰似哈巴狗附和..
要串又不及蘇絲黃有料傳神,欺善怕惡,訪問英皇歌星、成龍等嘻皮笑臉拍馬屁,對住藝員仔小歌星扮大姐 ,句句針到入肉:evil:

極無修養的八婆主持人,林曉峰似哈巴狗附和..
絶對認同呢句說話.成日响度扮公道.

首頁

尾頁

跳至