想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

我想生bb2年了, 最近醫生refer我去做ivf, 要驗好多野, 最終有個結果令我好困擾.....

個report話我衣原體陽性反應, 我問姑娘係mud, 佢話係經性接觸傳染既菌, 後來我上網check 先知 都係性病既一種, 而我咁大個人只有佢一個性伴侶, 但我又唔想咁快下判定係我老公有第二個or ????? 但自己就唸好多野, 如果係你地, 你地會點問老公呀???

謝謝!

大宅

Re: 我想生bb2年了, 最近醫生refer我去做ivf, 要驗好多野, 最終有個結果令我好困擾.....

hallo914,
我會直接問佢, 不過其實妳自己心裡有數, 佢一定唔會認. 男人有一樣野死都唔會認....就係"滾".

男爵府

畀面勳章

Re: 我想生bb2年了, 最近醫生refer我去做ivf, 要驗好多野, 最終有個結果令我好困擾.....

hallo914,
直接同佢講...唔係ge話...佢會張生唔倒bb ge責任推喺你身上...二來比佢知道...你已經知道佢去"滾"...睇佢點解釋

大宅

但又會唔會是妳老公同妳之前個女朋友得來的?如果之前沒有女朋友,咁就一定沒有是去"滾",一定會問去

民房

車莉, monchan

多謝你們回覆!
我唔係幫我老公講說話, 但女人既直覺好犀利大家都知啦, 我真係覺我佢無去滾, 因佢成日都話d女人咁dirty, 點知有無病, 我懷疑可能性係佢"口係"同我一齊以前有大約5,6 個女朋友, 佢自己中左都唔知. 可能你地會覺我我幫住佢, 但你同佢一齊咁耐, 自己會知佢係咩人嘛, right

民房

Yukmama

我又係咁唸, 所以唸住下星期睇完醫生, 了解哂呢樣野, 再睇下佢反應, 因我同佢講時, 佢無mud反應, 好似唔了解, 咁我都唔係完全了解, 所以唔想怪錯佢.

男爵府

hallo914,

衣原體的潛伏期會否很長,或許你和老公一直都有這些細菌,而平日又沒有任何徵狀,所以不做檢查就不會發現。你又是否是你老公的第一個性伴侶呢?會否是你老公之前的情人傳染呢?所以未必一定係你老公出去滾,問清楚醫生先!

民房

piglet_be
你好, 其實我都唔知衣原體是什麼? 上網就話潛伏期係7-21日, 可醫治, 潛伏期即是什麼你知嘛? 過了潛伏期又會怎樣? 我老公之前都有幾個女朋友, 所以我都會懷疑係佢之前已有佢自己唔知, 好似我咁, 如果唔係生bb驗那麼多東西, 自己都未必知..... :-( :-( :-(

男爵府

畀面勳章

hallo914,
潛伏期即係"野"倒之後...發出嚟咁解...咁樣估估吓又好似對你老公唔公平...不如睇e生問清楚兼順面e埋仲好啦

民房

monchan

早晨, 你都咁早呀! 我星期二會見醫生, 醫生話要兩個一齊食藥....., 我唸住到時先問我老公囉,

首頁

尾頁

跳至
熱門主題