婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

睛靈勳章

係咪唔洗理佢都一定生得返嘅呢?

男爵府

畀面勳章

睇醫生攞d藥揸下,好快無事,多皆因頭皮染了真箘,(可能手指有香港腳細箘),在不知道的情況下,摸或㧓過頭頂而感染。尤記小女兩歲時,有香港腳的爺爺,摸弄過她的頭頂,因老爸( 爺)時常自理香港腳,而未洗手就來抱弄女孫,(其實真箘洗手也不易消滅,何況沒洗過)抱她去看政府的診所一次,便立刻好番,藥膏都用剩了幾小瓶呀,一小瓶都未用完呢!
你要身體好、記得時時要飲水、不一定等到等到口渴嘅!

伯爵府

回覆:鬼剃頭

我有呢個病好耐,通常脫到一蚊銀咁大範圍到就唔脫,跟住要等年半先生番晒,睇過專科,冇用,所以冇理佢由佢脫,我覺得有壓力就會脫

男爵府

畀面勳章

fionstone 發表於 12-1-27 01:24
我有呢個病好耐,通常脫到一蚊銀咁大範圍到就唔脫,跟住要等年半先生番晒,睇過專科,冇用,所以冇理佢由佢 ...
壓力人人都有,豈不是很多人都會?我猜測是自己在不知覺中先在手指頭拈染真箘,無意中摸抓過頭皮所至。你信是受壓力影響,也你的心理是對的,否則你怎可以不藥而愈呢?也許是你的心理戰勝一切呀。

你要身體好、記得時時要飲水、不一定等到等到口渴嘅!

洋房

我都相信壓力是有影響的,我都試過,由一個5元幣範圍至半隻手掌,我知道是會自己好,因聽人講過,沒有理它,真的自己好番!

Momofish, 不要擔心,不要理它,一定好起來!

大宅

畀面勳章

也可試下看中E調理一下身體。

大宅

Stress!!

首頁

尾頁

跳至