跳至

首頁

尾頁

別墅

請問BB頭髮是否要剃光第一次才會生得好d?

有沒有根據呢?

因為我沒有同bb剃光一次頭髮, 而佢d頭髮就比較薄....但我都沒有諗過同佢剃, 因為頭髮可以保護佢d頭骨ma........

但是, 身邊好多親朋好友都叫我同佢剃囉........
Melissa在2011年3月2日出世 4.18kg
Nicholas在2005年4月22日出世 3.47kg

公爵府

Re: 請問BB頭髮是否要剃光第一次才會生得好d?

好多人都係咁講, 應該係好少少, 到熱天你咪再幫佢剃下囉
[/url]

別墅

我個囡3個月個時剃過啦, 而家就黎7個月喇, 生番既頭髮都依然係好薄同埋好少....所以呢樣野唔係一定既!
我個囡囡叫做Hayley~2005年4月13日出世~ 歡迎參觀圓圓搗蛋樂園

大宅

我囡囡都係~

珍妮花 寫道:
我個囡3個月個時剃過啦, 而家就黎7個月喇, 生番既頭髮都依然係好薄同埋好少....所以呢樣野唔係一定既!

大宅

我聽人講有 d 人要剃幾次..........我老公個亞嫂同個女剃左三次, d 頭髮條條好似鐵線咁..........

我就唔打算同個女剃, 由得佢自然生長

別墅

Oh.........我諗我都係唔同bb剃囉.........
Melissa在2011年3月2日出世 4.18kg
Nicholas在2005年4月22日出世 3.47kg
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至