跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

0603媽媽會, 唔該預埋我呀!

大宅

Re: 0603媽媽會, 唔該預埋我呀!

恭喜哂, 我地0603既媽咪個個都預埋你架. 我知道神蹟已經發生左啦, 祝你同bb都健健康康.

我會響威院生, 唔知到時有冇機會同房呢

別墅

Platinum,

其實我地一早都預埋你架, 之前都冇你消息, 都好擔心你唔知點, 所有野都好奇妙, 樣樣野都好似安排好咁, 開開心心共同養胎, 食番多d有益嘅野, 等bb出世啦!!

大宅

Platinum,
知道妳既近況戥妳開心, 大家都會係妳背後支持妳架, 開開心心甘迎接新生命既來臨

~~

等待驗證會員

platinum,
知道您可以keep個bb, 真係"登"您開心! 食多d 有營養ge 野可以俾bb 吸收吸收!!! 個陣我醫生有講過飲一日一包鮮奶/ 一片"卡夫"芝士/ 一杯乳酪, 都係有助長胎ge!!!! :mrgreen:

複式洋房

It's so nice to hear from you again! We're so worry for you status. Seems the situtation turns better now(at least passed the OSCAR test and the 'water long' become smaller). May God bless you and the baby!

男爵府

好啊...好開心聽到此好消息

大宅

當然預埋你啦
最高興係聽到你話
BB 情況越來越好

我地仲有4-5個月
大家都要努力
迎接BB 的來臨呀

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

預埋你就緊0架啦...!
依家仲好,係威院睇0個個教授,又唔洗$,因為我記得係仁安睇0個個教授都幾貴0架....!!!
加油呀....!我記得我預產期同你差唔多....
你bb係你個肚好努力咁成長,所以你都要努力呀....!!!

男爵府

Platinum,
你的好消息 實在令人振奮, 現在你和你的bb都要努力
Don't worry!Be happy!

大宅

Platinum,

so glad to hear from you with good news..
hope your bb and you will fine all the time! :-P

0603媽媽會, 當然預埋你啦!!

Add oil ar!

複式洋房

Platinum,

我覺得好感動, 好為你開心, 希望你要堅強地去面對前路, 不要輕易放棄, 天主自有祂的安排.

男爵府

Dear Platinum,

I am 0503 mummy but I have been reading your posting, I am so happy to hear this news, joyful tears just drop from my eyes

May the rest of journey fill with joy!

男爵府

Platinum,

努力呀! 為你祈禱, 願主賜平安給你和bb~

複式洋房

Hello Plantium,

知道你

別墅

Plantium,

I've been reading your case and worrying about your status. But now it's so glad to hear about the improvement of your bb, really happy for you two.

Add oil !!!

等待驗證會員

Plantium,

自從初初知道你個bb可能有問題後,我想信所有bk姐妹一路都好擔心你情況,依家知道bb漸漸轉好後,真係非常非常替你開心.
0603 bb會一定會預你一份,我們一同為bb努力.生個得意可愛bb出嚟

大宅

Plantium,
非常替你開心, 我們一同為bb努力吧!
生個得意可愛bb出嚟....

民房

大家BK媽咪,
努力吧! 為大家向天主祈求保佑大家肚裡的BB, 都能健康正常的成長. 主一定會令俯聽我們的禱告的.

大宅

好媽媽勳章

Platimum,

Congratultaions! Do take care! Is the Dr. who saw you at PWH Professor Lau? He's the one who did OCSAR for me at PWH. According to his check, my baby's neck skin is also a bit thick. So, I did CVS but luckily the result is fine.

Add oil!

首頁

尾頁

跳至