意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 71|主題: 133697

[搵食推介] 元朗、天水圍有冇任飲任食打邊爐

大宅

國民生產總值:1294

元朗、天水圍有冇任飲任食打邊爐

請講地址&價錢

公爵府

國民生產總值:27587

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 元朗、天水圍有冇任飲任食打邊爐

元朗雞地(元朗人家) $88全包

複式洋房

國民生產總值:437

kwan0520 :

請問多唔多食物及飲品選擇? thx
kwan0520 寫道:
元朗雞地(元朗人家) $88全包

公爵府

國民生產總值:27587

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

肥B﹐

食物同飲品方面有好多選擇﹐有張紙俾妳tick﹐我男朋友最喜歡食個度D肥牛﹐飲品任飲﹐我地每次都會飲幾枝細枝裝汽水

伯爵府

國民生產總值:15197

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

元朗西菁街富軒 , $68 全包已計埋加一 ,仲任飲 支庄汽水 , 有新鮮蝦 , 新鮮蟮片 , 肥牛 , 好正 , 我仲成日去食架 !!!快d去try!!

大宅

國民生產總值:2501

天水圍銀座 羊城酒家

大宅

國民生產總值:2935

羊城連埋加一都係70蚊,d野食一般,不過不失!
I LOVE YOU BABY !

複式洋房

國民生產總值:437

christinefh:

請問(富軒)仲有冇其他自助小食任食?
christinefh 寫道:
元朗西菁街富軒 , $68 全包已計埋加一 ,仲任飲 支庄汽水 , 有新鮮蝦 , 新鮮蟮片 , 肥牛 , 好正 , 我仲成日去食架 !!!快d去try!!

伯爵府

國民生產總值:15197

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 畀面勳章

少少唔多 , 糖水 , 糯米飯 & chicken wings etc ..... ,
唔係好記得 , 我去過羊城 , 質素同富軒差好遠 , 唔計其他
主打飲支裝汽水同食蝦都番本 , , 快d去
試試 !!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.