懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇Mummy坐緊月出街

有冇Mummy好想出街.生咗十幾日,好想出去行吓街,買吓嘢.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 有冇Mummy坐緊月出街

我個時試過坐左10幾日, 我朋友生日叫我去玩, 我仲落左DISCO
[img][/img][img align=left
該用戶已被刪除

大宅

其實出左院之幾日後, 都要帶bb去健康院/醫院檢查.
點都要出街.
我生完一個禮拜度, 去左睇樓. 以為無咩野, 原來無得坐半個鐘都已經覺得個子宮墮下墮下 , 好唔舒服.

珊瑚宮

好媽媽勳章

我同啊b一出院跟住去萬X買奶粉,然後再去街喇

大宅

我個時都有架!不過要著番件長衫同帶帽先至出得。
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

kathy_yff
請問點解要著番件長衫同帶帽先至出得

大宅

我出左院冇耐就借要帶bb去健康院為藉口,順便去行街,不過行唔得耐,因為個人好易攰同埋暈

男爵府

畀面勳章

muimui1022,
我以前就係咁喇...人坐月...我坐月...成日去街...少少暈都照去呀...又成日懶乾淨咁...洗呢樣洗嗰樣...嗰時奶奶全日照顧...應該調理得好好先啱...最衰自己唔聽話...鍾意點就點...坐完月之後就慘喇...手痛腳痛...而家一番風...仲準個天文臺...所以你去街去一陣就好喇...多多休息呀

大宅

街係可以去,不過千其唔好冷親就得架啦. 我個時都有帶bb出街,因為我要去做產後檢查呀,又唔放心比99照顧,所以咪帶佢出街囉.

首頁

尾頁

跳至